Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bilonekad

Marketing

Grrrr........grrrrrrr........

Trenutno sam strašno ljuta. Na sebe samu, naravno. Zašto?
Zato što sam cijeli dan provela izvan kuće, točnije u jednom malom mjestu imenom Tisno, a nisam sa sobom ponijela fotoaparat……grrrrrrrr…….Nikako da mi pređe u naviku da ga stalno nosim u torbi. I naravno, tek kad sam izašla iz auta, pogledala u more koje se valjalo i pjenilo od bure, prelijevalo po obali, prskalo na sve strane, kad je svaki detalj bio tako kristalno jasan, iskričav i oštar na čistoći zraka, pala mi je na pamet ta tako mala a moćna kutijica.
Ovo mi se nije dogodilo prvi put, a kažu da čovjek uči na svojim pogreškama. Kako tko, ja očito ne!!! I sada bih najradije pucala, vikala, psovala, grxyw%!?%xw$#……jer fotografije bi bile prekrasne, jer je cijeli izlet inače bio iznenađujuće dobar – još jedan dokaz da kad ne planiraš puno ispadne sve najbolje.
Još jednom …………grrrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrrrr…………

"Izrazi svoju bol riječima.
Bol koja ne govori
Puni dušu dok ne pukne srce."

W. Sheakspeare

Ah ti osjećaji... i problemi s njima. Ako ih ne pokazujem, znači potiskujem ih i to nije dobro - možda ne patim sad ali ću kasnije nastradati iznutra. Ako ih pokazujem - opasno je, izlažem se mogućnosti povrede odmah sad. Kad ih nema ili ih je premalo - gdje je tu ljudskost? A kad ih ima previše - gdje je tu razum? Pa što da radim? Može li se naučiti ta igra?..…..Ako može, ja sam jako loš igrač i učenik. Uglavnom ne znam pokazati svoje osjećaje, dakle mogu očekivati da mi jednog dana otkaže srce…….i zato sam danas svoju ljutnju izrazila riječima na blogu, ako ne na drugi način. Pa ne mogu valjda sama sa sobom razgovarati, još će ljudi reći da sam luda????

Sad kad mi je pri duši malo lakše, evo sličice s jednog drugog izleta……kad je o fotoaparatu brinuo Puž……..po meni bi opet mirno ostao u ladici…..

Photobucket


Post je objavljen 26.03.2008. u 19:43 sati.