Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Giovani: 'Nikad nisam razmišljao o napuštanju Barce'

U intervju mladi meksički i Barcin igrač Giovani dos Santos tvrdio je kako je sretan u Barci te da je ne namjerava napustiti.

Image Hosted by ImageShack.us

Giovani dos Santos

Meksikanac je tvrdi medijima da će njegovi složeni treninzi utjecati na ozlijedu, njegovu budućnost i šansu da Barca pobjedi u ligi.

Nakon nekoliko propuštenih utakmica zbog ozljede dos Santos je objasnio da je razgovarao s doktorima, trenerom i tehničkom tajnicom te su se dogovorli da će primiti injekciju. Nakon sezone će imati operaciju i nada se da će ga klub zadržati.

Image Hosted by ImageShack.us

Giovani dos Santos na treningu (desno)

Što se tiče titule La Lige meksikanac je rekao da je tim bio radio pogreške no da će na kraju Barca pobjedit ligu. Nikada ne gube pouzdanje u sebe. U lošoj su situaciji. Svaki tim uči iz svojih pogrešaka.

O svojoj budućnosti dos Santos je rekao da ne može izbjeći glasine da će ići u Premier Ligu ili na neko drugo mjesto. Ne gleda u budućnost već pokušava živjeti u sadašnjosti. Sada je u Barci gdje bi volio biti ovu sezonu i još mnogo godina poslije. Nikada nije razmišljao o tome da napusti Barcu.

Za Ronaldinha je komentirao da je sve u redu, svaki igrač ima dobre i loše trenutke. To se dogodilo svim igračima. Nije normalno kada bi svi išli sano naprijed i naprijed. Barca vjeruje u njega. Nedvojbene su stvari kada netko piše nešto što nije točno. Mi smo potpuno zajedno. Mi ne možemo zabilježiti sve stvari koje čujemo.

Dodajmo još da je Barca 30. srpnja prihvatila prijateljsku utakmicu u gostima protiv Fiorentine.

Post je objavljen 26.03.2008. u 18:59 sati.