Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Ronaldinho u Inter?

Donedavno najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho mogao bi već ovoga ljeta napustiti Camp Nou i preseliti u redove milanskog Intera. Priča i nije toliko nategnuta jer u tome interes vidi sponzor Nike koji je i igračev, ali i Interov sponzor.

Image Hosted by ImageShack.us

Lampard i Ronaldinho

Ovu sezonu Ronaldinho bi htio što prije zaboraviti. Još prošle godine svi nogometni zaljubljenici kovali su ga u zvijezde. Ove sezone muči se s formom, a čak su ga i navijači Barcelone uzeli pod zub. No Brazilac se ne da. Sa svojih 28 godina daleko je od veterana i smatra da još puno toga ima za pokazati. Ali, navijači katalonskog kluba sve češće drže prst prema dolje kad je on na terenu.

Loša forma kroz cijelu sezonu, ljutnja navijača te nezadovoljstvo trenera Rijkaarda govore da je Ronaldinho sve bliže izlaznim vratima kluba. Mediji u Italiji osvanuli su sa zanimljivom pričom oko Brazilca. Talijanski novinari tvrde, pozivajući se na sigurne izvore, kako će Ronaldinho ovoga ljeta pojačati redove milanskog Intera. Ključna spona u ovom poslu trebao bi biti Nike, veliki proizvođač sportske opreme koji je Brazilčev sponzor, ali i sponzor Intera, te bi upravo ta američka kompanija financirala najveći dio tog transfera.

Sljedećeg tjedna trebali bi se sastati čelnici 'nerazzurra', Nikea i Ronaldinhov menadžer te bi trebali dogovoriti detalje tog transfera. Barcelona navodno čak i ne bi radila nikakve probleme oko prodaje Brazilca, te su ga spremni pustiti za 60 milijuna eura. Priča je vrlo zanimljiva, nešto slično već se dogodilo prije dosta godina kad je Ronaldo tako doveden također iz Barcelone u Inter. I tada je sporan bio Nike. Ako gledamo povijest, ovaj posao nije nemoguća misija.






Post je objavljen 26.03.2008. u 18:54 sati.