Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marija15ebb

Marketing

CHELSEA ZA KALINIĆA DAJE 10 MILJA EURA??

Priča o odlasku najboljeg mladog hrvatskog strijelca iz Splita u zadnje je vrijeme jako aktualna i najčešće se povezuje s vraćanjem poljudskih dugova. No otkad je The Sun na naslovnici objavio da je jedno od mogućih pojačanja Chelseaja Nikola Kalinić, priče su dobile i nešto stvarnije obrise.

Roman Abramovič navodno je spreman ponuditi 10 milijuna eura za Kalu, kao jednoga od tri mlada europska napadača koja redovno prati njegov glavni skaut i šef omladinske škole Frank Arnesen.

Nizozemski stručnjak, kojeg je kao igrača u Amsterdam jednom davno doveo tadašnji trener Ajaxa Tomislav Ivić, drži Nikolu na oku već neko vrijeme, a posljednji je put na Poljudu gledao subotnju golijadu protiv Intera 7:2.

Po pisanju engleskog tabloida, kojemu se ne može baš uvijek vjerovati, novinari The Suna informacije su provjerili i kod "nekih" ljudi iz splitskog kluba.

"Postoji veliki interes Chelseaja, ali oni nisu jedini klub koji se zanima za Kalinića", navodno je izjavio anonimni insajder iz poljudskih hodnika.

Za Kalinića je navodno zainteresiran i Bayern iz Münchena, što bi bogatog vlasnika Chelseaja moglo prisiliti da u licitiranju dođe i do astronomskih 14 milijuna eura, ili 100 milijuna kuna. U tom bi slučaju Hajduk zaista napravio posao, jer otprilike toliko trenutno iznosi trećina klupskih dugovanja.


Post je objavljen 26.03.2008. u 14:50 sati.