Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podravec

Marketing

50 CENT KONCERT NA KOSOVU





Tek što je nedavno proglašena samostalna država Kosovo i koliko mi se čini uzburkane strasti barem dijelom primirile, iako ne bih baš tvrdio u potpunosti, došlo je vrijeme da Kosovo postane domačin jedne od mega zvijezda glazbene idustrije današnjice.

Riječ je 50 Cent glazbeniku kako se u svijetu show business-a naziva. Iako je ovaj glazbenik ne tako davno nastupio i kod nas, te je izjavio da se nikad neče vratiti u Hrvatsku, isti je ugostio kosovsku publiku nezaboravnim koncertom koji je ostavio popriličan medijski trag u svijetu.

Koncert je bio održan na nogometnom stadionu u Prištini (17. prosinca 2007.), glavnom gradu Kosova, ispred oko 25 tisuča posjetitelja. Iako je vladala skepsa da se taj glazbenik neče pojaviti, iznenađenje je bilo i više nego ugodno.

Iako su sam koncert osiguravale jake policijske snage, ležernosti i pravog ritma nije nedostajalo. Ovo je zasigurno jedan od najneobičnijih fenomena, s obzirom da je Kosovo tek nedavno priznato u svjetskim političkim vodama i da je teško bilo za pretpostavitri da bi se takva jedna velika zvijezda pojavila na tlu države koja je okružena mnogobrojnim negativnim previranjima i u grotlu sukoba interesa velikih sila.

Koncert je toliko oduševio publiku, da je u sklopu koncerta bio upriličen veličanstveni vatromet.

za prilog evo nekoliko video zapisa.


Vatromet na koncertu.


Snimka s koncerta.


Snimka iz medija i izjava 50 centa vezano za koncert.





Post je objavljen 26.03.2008. u 12:38 sati.