Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aanaavi

Marketing

Prijateljstvo ili ljubav?

Bokic...evo konacno sam odlucila napisati posteka...zbog Filipa...ovim putem ti se ispricavam..zbog moje zbrke u glavi... stvarno neznam koji mi je vrag od petka..nekak mi se se promjenilo..život mi tece drugim smislom... trebam malo vremena kaj mi se misli razbistre..i unda budem vidla kak dalje..nemam pojim koji me vrag zahvativ...pocela sam na svijet gledati drugim ocima...počela sam se osjecati nekak sama..zaprala bi se u svoj svet... i neko vreme v njemu bila...
stvarno dok te vidim mi je jako tesko...kaj si loše volje zbog mene..uzasno..nemam srca te pogledati ali nekak probam...ti si tu...i navek bus mi ostav bez obzira na se...imas posebno mesto u mojemu srcu.. nesmo uzalod 10mj. u vezi..i ak brojim i od prešljipot godinu i 9.mj.retki su dečki kak ti..stvarno si poseban... i negda ti se stvarno divim... na razumijevanju i shvacanju...stvarno imaš zivaca....sory ak sam te povredila ne mi je bila namjera....jakoo mi je tesko povredtii...nemam srca...negda i reci stvari koje idu ali jbg....niti sama neznam kak se to se preokrenulo...nadam se da se bum vec jempot opametila....još jenpot sory...meni velis da sam anđeo..ti si još vekši.. nemre jen anđeo bez drugoga funkcionirati... makar bili mi skupa ili ne..navek bus tu negdi..... ne mi je srce na mesti još me drzi kamen..koji mi neda mira... nadam se boljemu...vidjet cemo....još jenput SORY!!!

Photobucket


Što je ljubav? Je li to tek intenzivniji osjećaj sviđanja ili pak neko potpuno drugačije stanje? Postoje li različiti tipovi ljubavi ili je to zapravo isti osjećaj u različitim pakiranjima? Vole li svi ljudi na isti način? Kakva je prava ljubav?

Ljubav je jutro kad se budis u njegovom zagrljaju,ljubav je osmjeh kojim te pozdravlja,kafa koju zajedno pijete,rijeci,dodiri,tisina,sve je ljubav sto okruzuje dva bica cija srca kucaju jedno za drugo.
Ljubav su sitne ludosti neshvatljive onima koji sa strane posmatraju zaljubljene...
Ljubav je kad trenutke najvece srece zelis da podjelis prvo sa njim...
Ljubav je kad u trenutcima najvece tuge zelis samo da te on uzme u zagrljaj i sve ce ti se tad ciniti mnogo lakse i mnogo manje bolno...
Ljubav je ono sto se ne moze kupiti,nju ti neko moze samo darovati,bezuvjetno i bezgranicno...
Ljubav,ona prava,istinska,vrijedna je svake zrtve i svake patnje.
Ljubav od mudraca napravi naivno djete...
Ljubav nas cini boljim ljudima.




flashing love


Post je objavljen 25.03.2008. u 20:42 sati.