Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

Nogomet - rezultatipitoSport
U sklopu utakmica 20. kola IV. HNL sjever – podskupina B, pitomački nogometaši u Pitomači su ugostili i pobijedili nogometaše NK «Daruvar» sa 2:0, zabilježivši tako svoju prvu proljetnu pobjedu u petom nastupu. Drugi općinski predstavnik u ovom rangu natjecanja NK «Croatia» iz Grabrovnice poražena je sa 0:3 na gostovanju u Kalinovcu kod nogometaša istoimenog domaćina. Idućeg vikenda pitomačani putuju u Velike Zdence, a grabrovčani su domaćini NK «Graničar» iz Đurđevca. Najmlađi, pioniri, proteklog tjedna imali su dvostruki program, ali bez zapaženijih rezultata Najprije su u četvrtak gostovali u Bjelovaru, u odgođenim utakmicama 15. kola IV. HNL – sjever, skupina B, kod ekipe NK «Bjelovar 2» gdje su doživjeli poraze od 2:4, 0:3, te 0:1, dok su u utakmicama 17. kola gostovali u Suhopolju kod vršnjaka istoimenog kluba. Pioniri U-10 izgubili su sa 0:1, njihovi stariji kolege U-12 sa 0:4, dok najstariji pioniri nisu niti nastupili zbog nepovoljnih vremenskih prilika koji su onemogućili igru.
Rukomet - rezultatipitoSport
Mlade pitomačke rukometašice, članice mlađe kadetske ekipe, koju sačinjavaju igračice rođene 1992. godine i mlađe, nastupile su u Đakovu, na petom krugu 1. HRL – sjever za mlađe kadetkinje. Pitomačanke su dobile oba svoja susreta i to protiv rukometašica ŽRK «Pan - Đakovo» sa 24:11, a ŽRK «Vukovar» sa 18:12, čime su i teoretski, kolo prije kraja osigurale nastup na državnoj završnici koja će se odigrati početkom svibnja. Za pitomačanke su na turniru nastupile: Kovačić, B.Lovrin (10), Filipović (4), Petković (2), I.Lovrin (5), Siladić (3), Mioč (18), Sabolić i Bakan. Idućeg vikenda u Pitomači se igra dvostruki program, prva ekipa u utakmici 11. kola III.HRL – sjever, domaćin je rukometašicama druge ekipe ŽRK «Tvin-Trgocentar» iz Virovitice, a druga ekipa pitomačanki u utakmici 10. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar dočekuje ŽRK «Veliko Trojstvo».
Kuglanje - rezultatikuglanje
Kuglačice KK «Pitomača» bile su slobodne u posljednjem, 18. kolu II. HKL istok, a odigravanjem preostalih utakmica poznat je i konačan plasman pitomačanki u ovoj natjecateljskoj sezoni. U konkurenciji devet ekipa, pitomačanke su sa ostvarenih šest pobjeda, jednim neodlučenim rezultatom i devet poraza, te sakupljanih 13 bodova osvojile 6. mjesto na prvenstvenoj tablici, sačuvavši svoj trećeligaški status i za narednu sezonu. Nastup u kvalifikacijama za I. HKL osigurale su kuglačice KK «Sloboda Tvin» iz Virovitice.Pitomački kuglači, pobjedom protiv KK «Slavonac» Bukovlje u prošlom kolu, domogli su se druge pozicije na prvenstvenoj tablici III. HKL zona Požega. U 26. kolu pitomačani gostuju kod kuglača KK «Ina» u Slavonskom Brodu.

Pitomača.hr

Post je objavljen 25.03.2008. u 18:37 sati.