Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meandbill

Marketing

ODGOĐENI SVI KONCERTI

Liječnici mu operirali cistu u grlu

Pjevač Bill Kaulitz (18), njemačkog najpopularnijeg rock benda Tokio Hotela (DDM) mora se podvrgnuti operaciji grla!
Liječnici su mu dijagnosticirali cistu, koja se mora odmah maknuti s jedne glasnice. bez operacije Billov glas bi mogao biti toliko oštećen, da ne bi mogao više nikad pjevati.

Europska turneja s koncertima u Italiji, Švedskoj, Sloveniji (kompletno rasprodana) , Srbiji, Finskoj, Danskoj i Norveškoj te u Dortmundu mora biti otkazana.

''Bill je već početkom prošlog tjedna bio pod liječničkim tretmanom zbog upale glasnica'' kaže producent TH-a David Jost, ''daljnje pretrage su nam pokazale da na jednoj glasnici postoji izraslina (cista) koja se mora maknuti operacijom još ovaj tjedan.

Kako se takva cista razvije?

''Često naprezanje glasnica ...(?)... dolazi do preopterećenja glasa'' - kaže HNO liječnica Dr. Julia koja je sa sveučilišta u Kolnu. Ako pjevač preopterećuje ili krivo pritišće glasnice može doći do stvaranja ciste. Do toga dolazi ako su glasnice i grlo već od prije zaraženi infekcijom. Cista u grlu je mali mjehurić napunjen tekućinom. Operacija se izvodi pomoću cjevi koja se ugura u grlo kroz usta u kojoj se nalazi povećalo. Pod povećalom se skalpelom cista izreže.
Poslije operacije Bill mora uzeti odmor od par tjedana, da bi izbjegao dugoročna oštećenja glasa.

Producent David Jost: '' Nadamo se da će fanovi razumjeti da je sada Billovo zdravlje u prvom planu''.


BILL, ŽELIMO TI BRZ OPORAVAK!!!

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 25.03.2008. u 10:05 sati.