Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vegica0807

Marketing

Kaj se fortuna poigrava z menom!

SRETAN USKRS SVIMA!sretan

Nemoš vjerovat kaj se čovijeku sve može dogoditi!
Prvo dobiš pismo u kojem piše ak ga ne pošalješ u roku 4 dana drugim osobama da ćeš umrijeti ili ćete snaći neka druga nesreća-katastrofa!
Mislim ono!madja se živa prefrazla!
I tak išla ja u subotu u grad jer su mi Senka i Marijana slavile ročkas!
cerekbilo mi je supač!Prvo smo pili na Partizanovom,a kasnije smo otišli u Tarkus gdje je došao i Mr.M!I kaj sad,onak si mislim headbang!
I pričali smo,kasnije smo naravno završili zajednokiss provela sam 3 sata s njim i prošlo je onak ok,ljubili smo se i sve to,al nisam osjetila ono kaj sam mislila,to veče sam shvatila da ima hrpa zgodnih dečki i da nije jedini na svijetu i da neželim ni ja vezu s njim,i to sam mu i rekla...Koje mi je to olakšanje bilo,nemožete vjerovati!Onak tugovat za dečkom koji ti se već 1,5 sviđa i onda kad ste zajedno shvatiš da nije nekaj posebno,da nisi ustvari zagrijana za tim tipom koliko si mislila! Ono,Bože moj,hvala ti!
Bila sam sretna što sam se uvjerila da nije kraj svijeta ak on ne bude sa mnom i da je bio samo jedan od mojih pogrešaka..Al jedna stvar mi je draga,a to je da san koji sam dugo sanjala mi se napokon ostvario,da sam bila s dečkom u kojeg sam bila uistinu zaljubljena! Jer rijetko se desi da budeš s nekim u koga si usitinu zaljubljen,a to je zaista lijepo,ostvarenje sna!cry ovaj put ne plačem od tuge,već od sreće,jer imam dokaz da se snovi mogu ostvarit,i na kraju završit lijepo!To je stvarno ono zujo
A ostatak subote prošao je fenomenalno,plesala sam,gledala slatkog seksiša pjevačapjeva,a pjeva fenomenalno,dečko je burninmadi to jako hot hot!Plesala sam s Senkom i Ines,i baš mi je bilo drago,to večer nisam mogal skinut smješak s lica! Otišla sam doma u krevet jer sam bila sretna,da sam imala super subotu,i da su se stvari posložile na svoje mjesto!I što sam upoznala još neke ljude u subotu,iako im nisam zapamtila svima ime!Žao mi je što nisam vidjela moju Činčilu,pa di si mi bila!?pusu joj šaljem... a puse šaljem svima koji čitaju moj blog i ludorije koje pišem! a posebni pozdrav wavethumbupines,mireli,senki,činčili,juliji,dajani,mateji,rimcu(a lud je),i onom seksi pjevaču,marijani...pusa i poz narode

Post je objavljen 24.03.2008. u 23:24 sati.