Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rreeaa

Marketing

Vratio si mi osmijeh na lice...

boomp3.com


Da mislim ili ne mislim, da živim ili ne živim, da se budim više s ovom boli ili ne budim... Življah s tom misli par tjedana dosad. I bol svakim danom protezala se mojim tijelom kao krv kroz sve žile; vene, arterije i kapilare... Sklopih oči i ne vidim nas, samo tamu, samo mrak. Ponovo poželim.. Ali opet ne znam da li želim ili ne želim. Neznanje gore od golotinje je, učini me manjom od mrvice, pomrači mi vid gore od najslijepije sljepoće. Postoji li izlaz?

Dok noćima okrećem se u hladnoj postelji i gledam u ništa, mršti mi se čelo, jer tamne sile odvlače me; postah ista kao i oni: bećutne i najgore pijavice iz najprljavijeg i najhladnijeg dijela Drave. Eh, na obalama Drave česti gosti bili smo; gledali mjesečinu, razgovarali i ispijali vodu jer od ljubavi ožednismo. Noćne životinje čuvale nas iz prikrajka, jer su se grijale na našoj toplini; isijavali smo ljubavlju i voljeli se kao nitko do sad!

U drugom biću tražim tebe i žudim za tobom, a nemogućnost bivanja s tobom ubija me.

Vidjeh te opet; tijelo mi se naježilo. Učini mi se kao da je On na našoj strani, jer minute su trajale vječnost. Izgubila sam se u tvojim očima.. I opet za tebe ne poznam granice koje se tebi nebitnima čine i ne shvaćaš ih-uvijek sam ih prelazila i opet sam slagala. Kao na sjevernom polu, zimica me prolazi, zatvorenih očiju proživljavam taj trenutak: tvoje ruke oko mog struka, tvoje usne na mojima, tvoji prsti kroz moju kosu, tvoj dah na mom vratu.. Kao da u tom trenu vrijeme stane, kao da su i kapi kiše sporije padale dok si me ljubio, dok sam te ljubila.. dok si mi govorio da me voliš, dok ponovo sretna bila sam......


Romana

Post je objavljen 24.03.2008. u 21:24 sati.