Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betterthanyesterday

Marketing

Spring break? You are a fucking retard!

Uzas je moja furka...

Pjeva Johnny... Isfrustrirana sam. Uvijek slusam Azru kad sam isfrustrirana. I onda postanem jos vise isfrustrirana cinjenicom da se i ja zovem Azra, ali ne, nisam ime dobila po spomenutoj grupi nego po nekoj tamoj anonimus novinarki. A gle cuda ja zelim studirat novinarstvo i biti novinarka! Slucajnost? Mozda... Vjerojatno. Sigurno!

Nemojte se obazirat. Imam nekih nerjesenih problema. Krivo. Imam dosta nerjesenih problema. Vise nego sto mogu podnijeti. Osjecam se samo. Pocinjem vjerovati da ljubav pokrece svijet... Ali ja i ljubav... Nismo jedno za drugo. Sve je to jedno veliko sranje.

Nema smisla. Bas nema. Sve je ovo zbrda zdola. Zelim nesto reci a nemam prave rijeci. Ovako samo djelujem zbunjeno. Mozda cak i povrijedjeno... Ne znam. A osjecam se... Ne znam. Ne znam kako se izraziti. Mozda na najjednostavniji moguci nacin? Jedan jedini nacin... Samo jedna recenica. Dvije rijeci...

Zelim ljubav.

Nije bitno ciju. Nije bitno da li je prijateljska ili roditeljska ili ona koju zelim vise nego ista drugo... Zelim ljubav. Svi misle da sam dovoljno jaka i da sve mogu prezivjeti sama.,. Nisam. Svjezi oziljci govore dugacije... Ne zelim to opet spominjati... Ne zelim opet povlaciti tu temu. Znam da vas ionako ne zanima. Vas zanima sretni dio mog zivota... Zanimaju vas dogodovstine i ludiranja. Ja to nemam. Nemam sretan dio zivota. Kronicne depresije i vjesto odglumljeni osmjesi su ociti dokaz.

Ovo je moj zadnji post ako nekoga zanima.

So long and good night. MCR

Post je objavljen 24.03.2008. u 19:38 sati.