Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

Hi! My name is failure...

Upravo sam završila s pospremanjem sobe. Moja izrazito mala pinky soba prepuna je stvari. Od kad znam za sebe čuvam svaku nepotrebnu sitnicu. Dakle, sve je prepuno uspomena. Uspomena koje sam danas bacila bez imalo nostalgije. Bilo je tu toliko groznih uspomena, za koje sam mislila da će promijeniti smisao nakon nekog vremena, ali više mi se jednostavno neda čekati da se to desi.
Sinoć mi se srušio cijeli svijet. Sukobio se razum sa mnom i nastao kaos. Posvadih se s burazom. Po ne znam koji put je dokazao kako je isti kao i naš otac. Makar ga je prezirao zbog stotinu stvari, uvijek ga je htio impresionirati i biti poput njega. Evo brate, uspio si! Ustala sam, zalupila vratima i otišla u svoju sobu. I plakala. Bez ikakav povoda. Samo mi se plakalo.

Image Hosted by ImageShack.us


I onda je došao ON. Sjeo na rub mog kreveta i pogledao me. Mislim da nikad neću zaboraviti taj pogled. Osim što je fizički drugačije i neprepoznatljivo izgledao, nije me više gledao, kao nekad onu malu plavu curicu za koju je vjerovao da će promijeniti svijet. Bila sam mu stranac. Nimalo zanimljiv, vrijedan ni poseban stranac. Kao nekada, gledao je duboko u mene bez ijedne riječi. Nestala je ona osoba zbog koje je ljubavi dao još jednu šansu. Ljubav ga je i bila uzela od mene, ispalila hitac u njegovo tijelo bez nade. Ljubav mu je uzela život, ali joj je dao još jednu šansu poklonivši je meni. A sad me gledao kao veliku pogrešku. Toliko je vjerovao u mene... ubila sam ga, uništivši njegov poslijednji dar. Nisam mu uspjela ništa reći. Samo sam plakala i nijemo ga molila da me ne prestane voljeti. On je okrenuo glavu, ustao i stopio se s mrakom. A ja se nisam mogla sjetiti jesam li mu uopće ikad rekla da ga volim?! Jedno što želim je, da mi sačuva mjesto kraj sebe, da jednom zajedno trčimo po kiši i smijemo se.

Image Hosted by ImageShack.us


Bio je to tren kad sam odredila cilj svog života. Živjet ću i napraviti sve što je on vidio u meni, tako da me jednom opet pogleda kao nekad i vidi onu svoju istu curicu, koja je bila njegov svijet.
Pada kiša... ne smijem se hodajući sva mokra...sama. Jedini koji me zaista volio, ostavio me. On je jedini vidio u meni, što drugi nisu...MENE...


Post je objavljen 24.03.2008. u 17:01 sati.