Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/placewheremagicbegins

Marketing

1. poglavlje

Uspavana ljepotice, probudi se. - začuh neke glasove
Mama? Tata? otkud vi?
Zar ne smijemo probuditi svoju kćer? Sad sam uvrijeđen. Tata, nemoj tako. Zagrlih ga i poljubih. Samo mi je čudno, nikad me vi ne budite. Istina, ali danas je poseban dan - poče moja majka. Danas ideš u Hogwarts, rekla sam ti Ettore da je to neizbježno.
Bellisima (tako mi tata uvijek tepa), mi smo ti sve već ispričali o Hogwartsu, tako da nema potrebe da to sve prolazimo još jednom. Samo ti jedno nisamo rekli - ja sam bio u Gryffindorima a tvoja majka u Ravenclav. Bit ćemo ponosni u koji dom pripadneš. Ali probaj da to ne bude Slytherin. Ettore! - majka ga mrko pogleda, a ja se samo nasmiješim. Bez brige tata, ja nisam preprepedena guja kako si ih zvao. Mia bambina! - tata me snažno zagrli. No, Ettore pusti ju sad. Mora se obući. Srećo, čekamo te na doručku - majka me poljubi u čelo i šapne na uho (Jako se ponosim tobom)
Obukla sam svoje omiljene hlače, crni korzet i crno-plavi kaputić i uzela svog mačka Tristana u ruke. Dođi Tristane, idemo jesti.
Ne znam kad mi je doručak tako prošao, već sam sjedila u autu i bila na putu za peron 9 i 3/4. Bacila sam posljednji pogled na naš dvorac Serenity i prošao me nekakav čudan osjećaj kao da se dugo neću vratiti . ovamo.

Vožnja je bila ugodna i zanimljivo brza. Majka i otac su se rpisjećali svojih dana školovanjai davali mi savjete kako da se što lakše snađem. Tata je parkirao auto i izvadio moj kovčeg, a ja sam držala Tristana. Tada mi mama pruži kavez s malom bijelom sovom. Ovo je naš poklon za početak školske godine i kako bi se mogli redovno čuti. Bez brige Tristan već poznaje sovca. Mama, tata! hvala vam. Nazvat ću ga Orion po lovcu.
Snažno smo se zagrlili i ja sam morala ući u vlak da se smjestim. Mislim da sam u očevim očima vidjela suze. Pisat ćemo ti svaki dan! - vikne mi majka dok je vlak kretao. I ja vama. Volim vas.
I mi volimo tebe!

Oprostite što nisam dugo pisala, imala sam obveze oko fakulteta pa sad to nadoknađujem s dva posta.

Post je objavljen 24.03.2008. u 14:22 sati.