Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girl105

Marketing

10 razloga zasto je dobro imati sestru kao ja

10. Ne ljuti se kad uzmete njenu odjecu(kao sto to ja cinim),i poslije vas ne ucjenjuje ako posudite njenu odjecu(kao sto to ja cinim smijeh)

9.Iako ima 18 godina,sama sebe naziva djetetom i crta mickey mouse po pernici i koricama biljeznica.

8.Proglasena je ucenicom generacije,ide u gimnaziju,pohadja glazbenu skolu,najbolja je matematici i fizici,i da,unatoc svemu tome pristaje djeliti sobu sa mnom i slusati moja dosadna naklapanja svake veceri,iako bi me,vjerujem,najradje sutnula iz sobe i spavala jer se svako bozje jutro(ukljucujuci i subotu(!) i nedjelju) budi u sedam sati.
(hajde dobro,znam se smilovati nekada xD)

7.Iako ima tjednu i mjesecnu lektiru(i sta sve ne)pristaje procitati knjigu od 300. strana da bi vi imali s kime podjeliti dojmove,jer vam se doticna knjiga svidja.

6.Uvijek se sjeti kupiti vam nesto kada ide na putovanja(a ide dosta cesto).I ne samo tada,vec i za rodjendane,Bozic ili samo tako.

5.Njezin jedinstveni,neponovljivi smisao za humor uz sveprisutni sarkazam natjera vas da se u sred bijela dana na sred grada pocnete gusiti od navale smijeha i grcevito hvatati za trbuh.

4.Ako trebate izvuci informaciju iz nje,koju vam ne zeli reci,samo ju poskakljikajte.Odmah se predaje.To je njena Ahilova peta.Muahaha...

3.Ako se nemate cime pohvaliti pred nekim,posluzite se sestromyes.Upali!(Pogledaj pocetak razloga br. 8)

2.Nezamjenjiva je prijateljica(nabolja!)

1.Uz nju znate da savrsensto nije nedodirljivo.Pravi primjer za to jest ona sama.

Seko volim te!



btw sretan vam Uskrs! ^^

Post je objavljen 23.03.2008. u 17:47 sati.