Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkdinamo

Marketing

Zlatni ml. juniori

1. Ivan Gorski-golman
Naš najvjerniji član. U klubu od osnutka 2005. godine. On je naš prvi golman za ml. juniore, ali ima nastupe i za juniore i seniore što je impresivno za jednog šesnaestogodišnjaka. Pohađa prvi razred V. gimnazije što je jako teško za jednog redovitog sportaša, ali jednostavno ima vremena za sve na čemu mu zavidim hehe. Kolko znam nema curu, cure navalite.

2. Filip Bernat- centar
Sigurno mogu reći da je naš najjači član koji igra zahtijevnu poziciju centra, sidraša sidruna... Došao u klub iz mladosti 2007. godine kao veliko pojačanje što se od njega i vidi iz utakmice u utakmicu. Pohađa prvi razred X. gimnazije. Cure žao mi je, zauzet je.
nadimci: filip, bernat, felipe

3. Ivan Lučić- centar
Zamijena je za prvog centra Bernata ali to ne znači da je manje važan. Došao u klub 2008 godine.

4. Jakov Ivezić- krilo
U klubu od 2006. godine gdje je došao iz mladosti gdje je bio od malih nogu. Može igrati i lijevo i desno krilo, ali najčešće igra desno krilo. Pohađa prvi razred IX. gimnazije
nadimci: jakov, vjeverica

5. Željko Matijević- krilo/vanjski
Naš kapetan jedan od boljih igrača možda i najbolji, dokaz tome su igre za juniore i seniore. Došao 2006. godine iz mladosti. Igra lijevo krilo ili lijevog vanjskog tijekom utakmice se mijenja kojoj. Pohađa prvi razred trgovačke škole. Cure slobodan je.
nadimci: žac, matijević, janjevac, janjevo

6. Marko Prebeg- desno krilo
Jedini ljevak u klubu na zadnjoj utakmici bio je u prvoj na desnom krilu. Došao u klub 2008. godine iz mladosti. Pohađa osnovnu školu na savicama
nadimci: marko, prebeg, bbb

7. Nikša Potkonjak- krilo
U klubu od 2006. godin. Došao iz plivačkog kluba zpk. Može igrati i lijevo i desno krilo. Pohađa osnovnu školu u sopotu
nadimci: nikša, potkožnjak, crni

8. Marko Ćurić- vanjski
Došao 2007. godine iz plivačkog kluba zpk. Uvijek igra desnog vanjskog. Igra i za juniore. Pohađa drugi razred XIII. gimnazije koju vrlo uspješno završava haha. Cure slobodan je navalite.
nadimci: ćurić, ćuki, markec

9. Luka Jurković- krilo
Naš najmlađi član igra za mlađe i za starije-ml. juniore. Može igrati i lijevo i desno krilo. Pohađa osnovnu školu.

10. Luka Čikeš- bek
U klubu od 2006. godine došao u paketu sa Nikšom iz zpk. Pohađa prvi razred Ruđera Boškovića koji uspješno privodi kraju. Cure slobodan je samo naprijed.
nadimci: čiko, luka, tovar

11. Marko Perica- krilo/vanjski
U klubu od 2006. godine gdje je došao iz medveščaka. Jedan od najboljih ako ne i najbolji. Igra i lijevo krilo i lijevog vanjskog. Pohađa prvi razred I. gimnazije i za sada mu dobro ide.
nadimci: pero, marko

12. Marin Vokić- krilo
U klubu od 2008. godine gdje je došao iz medveščaka. Može igrati i desno i lijevo krilo.

13. Marcel Besedić- krilo
U Klubu od 2007. godine gdje došao iz zpk. Može igrati i lijevo i desno krilo.

14. David Stipić- golman
Naš drugi golman za sada kako je počeo branit mogao bi brzo postati i prvi vratar. U klubu od 2007. godine gdje je došao iz zpk zajedno sa Ćurićem i Besedićem. Pohađa prvi razred IV. gimnazije i za sada mu je super, ali neče još dugo hehe.
nadimci: david, stipe

Post je objavljen 23.03.2008. u 15:44 sati.