Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littleprincess002

Marketing

***SreTAn UsKRs***

heh...dns Uskrs pa sve najbolje svima...=)
gladna sam ...aaaa...jakooo... Nisam jela nisth od 6 jućer..a moram ćekat da stara sve napravi...smjc..=( ..Dobro ajd dok ja gladujem idem vam prepričat sve kaj je bilo...hm...pa ajmo od početka...
Bila ja kod karleka i bilo je pre dobro ..iako bi nekog mogla UBIT ,AL AJDE... Prvo sam došla tam i gledli smo film, zezale se...i tak..onda smo išli van i isto se zabejavali..i onak ja oko 6 idem dma jel sam bila tam od 1...i uđem ja u bus....a ova se počne derat ...MIAAAAAA ZAŠ SE OVO NAMA DOGAĐA??? SILAZI DOLA S BUSA... ja onak mrtvo hladno uđem u bus...i mislim si koji k**** ?????
I onak meni zvoni mob...i silazi dole odma...onak dere se...ja kaaaaj???? I na kraju ja došla do okretišta i morala se vračat...aaaaaa...i onak vračala sam se zato da bi prošli pored nekih komada ( ne simjem stavaljat njihova imene, zabranjeno mi je..)...uglavnom nije da nisu zgodi al ono..i onda smo ošli njima onak na 2 min... i na stanicu opet...i ja sam kaj ne uđem u bus i vidiš komadi onak..dolaze..a Karlek ludi.,... MI DNS FKT NeAMO SRĆE...I tak..al nisam mogla ostat jel mi je kruljilo u želucu onak...svaki put kad zakrullji , ćuje se ko da je potres....hahahahahaha....i tak ošla doma..
Onda idući dan...išli smo malo po kvartu s šetat...jel nam je dosaadio već svaki dan nekam..a i tukli su se neš u gradu pa...ma išle smo u tomato se najest..onak puštali su takvu muziku ..komma...mi se onak tam izrugujemo i umiremo..onda smo ipak malo otišle do svetica...i tam onak sve neke hrpice...mi onak...hm... neeee... ugl..tak....bzvz... dns smo se Nina i ja kucalli jajčekima u crkvi...hahahahah...=)) ...a kak smo mi dobje..al fkt nikad nije dosadno..
Neznam o čem da pišem....pa idem polako... Još jednom,..sretan Uskrs...

I evo jedna slikica za sretan uskrs...i za tenu...hehehe =)

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 23.03.2008. u 11:01 sati.