Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Barca bez Ronaldinha

Ronaldinho će propustiti nedjeljnu utakmicu protiv Valladolida. Na listu igrača su opet pozvani Víctor Vázquez, Víctor Sánchez i Pedrito.

Image Hosted by ImageShack.us

Víctor Vázquez

U zadnji sekund Ronaldinho je ispao s liste igrača za utakmicu protiv Valladolida. Još su izvan stroja: Messi, Deco, Marquez, Giovani, Oleguer i Jorquera (ozlijeđeni) i Milito (suspendiran). Ronnia nastavlja mučiti ozlijeda desne noge te mu se još pruža tretman. Ezquerro će također propustiti utakmicu zbog tehničkih problema.

Broj igrača koji nedostaju za Rijkarda će značiti da će morati pozvati igrače iz mladog tima, a to su: Pedrito, Víctor Vázquez i Víctor Sánchez. Dodajmo da su oni bili pozvani i u prošlom kolu kada je Barca gostovala kod Almeire (2:2).

Na subotnjem treningu Víctor Valdés i Eidur Gudjohnsen su normalno trenirali, kao i Giovanni dos Santos koji se vrača na listu igrača za nedjeljnu utakmicu.

Listi igrača za utakmicu protiv Valladolida je: Valdés, Pinto, Puyol, Zambrotta, Thuram, Abidal, Sylvinho, Touré Yaya, Edmílson, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Bojan, Eto'o, Henry, Víctor Vázquez, Pedrito i Víctor Sánchez.



Post je objavljen 23.03.2008. u 09:40 sati.