Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylittlestory

Marketing

Strange day

"Ej, imate koju kunu-dvije?"-čuo se glas iza mene.
Okrenula sam se i pogledala ga mrkim pogledom.Bio je dosta visok.Imao je plavu, raščupanu kosu i plave oči.Izgledao je iscrpljeno, umorno.Traperice su mu bile poderane na više mjesta, a majica je bila sva rastegnuta.
Ann mu je odmah neraspoloženo odgovorila:
"Ne.Nemamo ništa.Doviđenja!"-rekla je grubo
"Daj, Ann, ne budi takva.Pričekaj malo... Evo izvoli"-pogledala sam ga sa smiješkom i dala mu sitniš koji mi je ostao kada sam otišla kupit kaugume.
"Hvala ti.Odužit ću ti se već nekako"-rekao je, osmjehnuo se i nestao.
Okrenula sam se natrag prema Ann koja me uvrijeđeno gledala.
"Joj Ann.Nemoj me tako gledati.Znaš da ne mogu reći ne.Previše mi ih je žao"-pokušala sam joj objasniti
"Da, Jamie.Žao ti je likova koji će za tu lovu kupit sebi pivu, napit se i radit sranja."-rekla je i dalje uvrijeđenim tonom.
"No, dobro, Ann.Nisu svi takvi."-tvrdoglavo sam joj rekla i nastavila:
"Nećemo o tome, okej.Bilo pa prošlo.Nego, gdje ćemo?U Hard Rock Caffe ili u Good Sound?Ili negdje drugdje.Danas bi ipak nakon dugo vremena išla na jednu kavu.Cijelo vrijeme samo idemo u Central Park i pijemo"-rekla sam osmijehnuvši se.Na ovu riječ Park malo sam se trznula, no odmah sam sve što ima veze sa tim izbacila iz misli.
"Umm.Pa može, da.Ali uvijek možemo otić u Central Park.Danas smijemo ostati duže, sjećaš se?"-rekla je sa smiješkom na licu.
"E, pa daa.Totalno sam zaboravila.Danas će bit kul, za promjenu.Barem se nadam"-rekla sam i pogledala u stranu ugriznuvši se usnu.
"Ejj, zaboravimo to!"-rekla je i sama drhnuvši na sam spomen današnjeg događaja.

****

"Jedan Irish i čašu vode, molim vas."- rekla sam i pogledala Ann koja je zurila okolo.
Zakolutala sam očima jer sam dobro znala da traži Marc-a koji je inače uvijek u ovo vrijeme u Hard Rock Caffe-u.
Tada se oglasio mobitel.Poruka.Pogledala sam i vidjela kako piše Jake.Odmah sam išla otvorit poruku i pročitala potiho Ann:

"Ej, Jam!Ovoga, ja sm u centrl ParkU.dođš d men?"
Pogledala sam s nevjericom Ann, a ona je sa smiješkom rekla:

"Pijan je.Hahaha.Evo ti prilike...Jam!"-nasmijala se još jednom.
"Joj, daj šuti!"-zaviknula sam.Tada je došao konobar i donio mi Irish i čašu vode.
"Joooj, što ću sad s tim!?"-rekla sam i puhnula.Konobar me pogledao čudno, pa sam mu objasnila da hitno moram otić.On se ljubazno nasmiješio, odnio piće i pokazao rukom da slobodno mogu otić.Pogledala sam ga začuđeno, jer inače se to ne radi.Niti sam morala platit, niti ništa.Ann me povukla za ruku i izašle smo.


****

"Jake!Heej!?Jel me se sjećaš!?"- vikala sam pljuskajući Jake-a po licu.Bio je totalno pijan.Sjedio je na klupi njišući se amo-tamo.Sjela sam pokraj njega i gledala ga.Bio je tako zgodan.I te lijepe oči.Trgnula sam se podsjetivši se da je jaKooo pijan.
"Jam!?Došla siiiiii.Došla siii."- rekao je razvučenim govorom i unio mi se u facu.Sada je bio tako blizu.Pridržavala sam ga, osjećajući da ako ga pustim da će past.
"Jesam, da.Slušaj me, Jake.Skoncentriraj se!Ne mogu te držat!!"-viknula sam.On je i dalje omamljeno "ležao" na mojim rukama, dok sam ga pokušavala odgurnut.
Pogledom sam tražila Ann.Zadnji put sam je vidjela sa Marcom.Mah, vjerojatno je s njim negdje.Tada sam skupila snage i snažno odgurnula Jake-a prema klupi da se legne.No on je pao preko klupe povukavši i mene.Tresnula sam na njega, a on se počeo trgat od smijeha.Kao da je tu nešto smiješno.
"Jake!Smiri se!Ako se ne smiriš, ja odlazim, jesi me čuo!?"-zaprijetila sam.
"Dobrooo, smiren sam.Daj, samo nemoj otić"-rekao je i ponovo zurio u moje oči.
Prošlo je sigurno dobrih par minuta kad je napokon progovorio...
"Predivne oči.Jednostavno...Preeeedivne.Daj ih meni, molim te.Svaki dan bi se gledao u ogledalo i tako se podsjećao na tebe"-rekao je.Ja sam ga blaženo gledala, još uvijek ležeći na njemu.Nisam mogla vjerovati.Bila sam uvjerena da to govori samo jer je pijan, no odlučila sam barem uživati u trenutku.
"Hvala ti."rekla sam i poljubila ga.Toliko sam željela to.Toliko žudjela za njim.Zarila sam mu prste u kosu i ljubila ga.Tako žestoko, da sam povremeno provjeravala je li diše.No, on me je također samo ljubio.Milovao me svugdje po tijelu počevši od kose, obraza, vrata, leđne kralježnice, stražnjice.Na koje god mjesto je mogao doći rukom, on je nježno prešao i pomilovao.Tada je htio doći do mojih grudi.Prestala sam disati.Srce mi je prestalo kucati.Tada sam ponovo počela disati nekontrolirano.On me sa čudom pogledao i odmah dignuo sa sebe.Meni je bilo tako zlo.Prisjećala sam se ruku.Ruku koje su me dirale po cijelom tijelu.Ruku koje nisam htjela na sebi.Zavrištala sam pokušavajući maknuti te misli, vratiti ih duboko u sebe.Osjetila sam kako me Jake prima za ruke i ispituje nešto.No previše mi je bilo zlo da bih išta razumjela.Tada mi se pojavilo crnilo pred očima i više ništa nisam osjećala.

Nastavlja se...


Eto.Iako sam obećala da će post biti bolji, ovime sam još više razočarana.No, morala sam napisat nešto jer ne želim da dođe do toga da prestanem pisat jer mi je bolje barem nekako završit priču nego je ovako ostavit.Više neću obećavati da će sljedeći nastavak biti bolji, no svakako ću se potruditi.
Sve vas voli vaša Jamie=)
Papa.
I sretan vam Uskrs!!
:D


Post je objavljen 22.03.2008. u 21:42 sati.