Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Sretan Uskrs svima....

...koji ga slave!A i onima koji ga samo doživljavaju kao jedan od Državnih praznika iliti u ovom slučaju produženog vikenda... Dakako mnogima će dobro doći ovaj proljetni (zapravo više jesenji..)odmor osim dakako nekijem službama koje rade neovisno o državnim blagdanima kao moja...doduše ovaj put to preskočih tako što sam šmugnuo na godišni odmor pa nek rade moji ...hmm... kolege...kako opako,ha?
No kako bilo da bilo,ako rezimiram godinu od prošlog Uskrsa nemam se zašta žaliti..eto u međuvremenu prošla je jedna osrednja godinica sa svim svojim usponima i padovima ...a ja se kao i svi prosječni 'rvati zadužih kod naših iliti "naših" lihvarskih banaka tj.jedne banke štono bi rekli do groba...no evosredih nekako kućerak,povratih dugove..(sic! da bi opet zaglibio još dublje i dalje...)..kupih neki polovnjak na četri kotača i tako radi li se radi...od petka do svetka...pa što bude bit će...
Do neke slijedeće prilike lijep pozdravčić svim revnim i onim manje revnim blogerima...napose onima sa lijeve strane ovog (i ostalih postova...)

....pozZ...

Post je objavljen 22.03.2008. u 21:42 sati.