Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

A gdje su nestali komentari?

Nema više nijednog komentara na ovom blogu.Zašto?

Zato jer sam ih zauvijek obrisao.A zašto?Zbog neprimjerenih komentara koji nemaju veze s temom posta,neugodnih i vrijeđajućih komentara koji prozivaju osobe imenom i prezimenom te zbog riječi mržnje prema osobama drugačijih političkih i drugih shvaćanja.Nažalost,radi moje lijenosti izbrisani su svi komentari jer mi je bilo lakše sve odjednom izbrisati nego pojedinačno izabrati komentare koji ostaju.Također na moju žalost,takvi komentari su bili u manjini te su žrtvovani radi jednostavnosti procedure.

proljetno čišćenje
Ovaj blog skuplja informacije o našoj maloj općini i bližoj okolici te je u 22 mjeseca i 22 dana postojanja uspio skupiti 1470 informacija povezanih o Pitomači i pitomačkom kraju.Više od 95% to su dobre i pozitivne informacije dok je ostatak iz crne kronike i spada također u našu svakodnevnicu.Ali i to je život,zar ne?
O danas (22.ožujak 2008.) zabranjujem komentiranje anonimnim korisnicima te da bi komentirali na ovom blogu morate biti registrirani na Blog.hr servisu.
Ako će i registrirani korisnici kršiti osnovna pravila lijepog ponašanja u svojim komentarima(vrijeđanje,prozivanje,prijetnje,psovanje,...),i njima će biti zabranjeno komentiranje.
Za komentiranje vijesti i događaja možete iskoristiti i Forum pitomačkog portala Pitomača.net ili PING forum.

Kvalitetni Forumi o događajima u našoj okolini su i Virovitica Net forum,Virovitica Online forum,forum Đurđevac.com ili najveći hrvatski forum servis Forum.hr gdje ima tema za raspravu o svemu i svačemu.

Post je objavljen 22.03.2008. u 19:38 sati.