Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sprdamte

Marketing

Fashion "Pussy"

Iako ne odustaje od karijere estradnog stilista, Marko Grubnić (Fashion "Pussy") odlučio je postati dizajner, a svoje modne ideje realizirat će uz pomoć eminentne modne marke "I'm Not Different". Prema njegovim riječima ovogodišnji Gay Pride će ostati isti samo s malim stilskim promjenama s još više pederskih dodataka. Ove godine Fasion "Pussy" uvodi promjenu ,ove godine kondomi koji će se dijeliti na tom velikom pederskom eventu će biti s okusom čokolade ali će i dalje biti prozirni… Još jedna poznata rečenica koju je izrekao za engleski modni časopis: "I'm still a styleist,but this change makes me extra gay! - To su bile njegove riječi. Proud to Be GAY - piše na svakoj njegovoj kreaciji - Zato je i nose svi veliki hrvatski ''muškarčine''!!!
Što se tiče BB-a... Fashion "Pussy" se odlično snasao,drustvo mu super paše…Ovo su moji najbolji dani otkad sam ''Pussy". Nemogu vjerovat koliko mi je drago da ću uči u "Gay Brother… - Još jedna njegova ultra poznata rečenica koja će ga proslaviti u njegovoj misiji - Širenju pederluka i povećavanju broja posjetitelja Gay Pridea.

Ima li Fashion "Pussy" curu / dečka??? - Pitaju se mnoge zene, ali moram vas razocarati - On mrzi žene koje nisu manekenke… ''Zene koje nisu manekenke puno kakaju,a meni kakice ne treba!!!''
Što "Pussy" radi na Gay Prideu - Osjeća ga u grlu (s okusom čokolade) ipak
j

Post je objavljen 22.03.2008. u 15:49 sati.