Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lijepanasadomovina1

Marketing

Samo tebi ću pjevati Isuse moj,tebi dugujem život svoj...

Dragi moji blogeri..evo ga stigao nam je i taj dan..dan uskrsnuća Isusa Krista..
svima vama,blogerima,vašim obiteljima,braniteljima,našim generalima,Thompsonu ma svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs!!

Evanđelje

Po suboti, u osvit prvog dana sedmice, dođe Marija Magdalena i ona druga Marija pogledati grob. I gle, nastade žestok potres, jer anđeo Gospodnji siđe s neba, pristupi i odvali kamen i sjede na njega. Lice mu bijaše kao munja, a odjeća bijela kao snijeg. Od straha pred njim zadrhtaše stražari i postadoše kao mrtvi. Kada dakle žene pogledaše, opaziše da je kamen od groba odvaljen; a bijaše vrlo velik.

Zatim anđeo reče ženama: "Znam, vi tražite Isusa Nazarećanina raspetoga. Zašto tražite živoga među mrtvima? Nije ovdje, nego uskrsnu kako reče! Dođite i vidite mjesto gdje je ležao. Sjetite se samo što vam je navijestio dok je još bio u Galileji, kad je govorio: Sin čovječji treba da bude predan u ruke grešnicima, da bude raspet i da treći dan uskrsne. Potecite žurno i javite njegovim učenicima, i Petru, da je ustao od mrtvih. I gle, on pred vama ide u Galileju, ondje ćete ga vidjeti, kako vam reče. Eto, rekoh vam."

A one se žene sjetiše riječi Isusovih, brzo otiđoše s groba te sa strahom i velikom radošću otrčaše da obavijeste njegove učenike. I gle, Isus im iziđe ususret govoreći "Zdravo!" One poletješe k njemu, obujmiše mu noge i ničice mu se pokloniše. Tada im Isus reče: "Ne bojte se! Idite i javite mojoj braći da pođu u Galileju! Ondje će me vidjeti!"


Image Hosted by ImageShack.us



Evo nešto sam pronašla na jednoj stranici što bih željela da pročitate..i malo razmislite..

Dok se ovih dana spominjemo muke, smrti i uskrsnuća Gospodina našega Isusa Krista, zastanimo na trenutak sami pred sobom! Ostanimo u šutnji i osluškujmo šutnju koju je zaista danas teško naći u ovom svijetu. Sjetimo se što je sve za nas prošao Gospodin na ovoj zemlji... Dao je svoj život kako bi uništio naše grijehe i time nas otkupio od vječne propasti. On je darovao Sina svoga kako bi ponovno digao palog čovjeka iz prašine, iz današnjeg svijeta...

Stoga se odvažimo! stanimo pred sebe, udahnimo i odlučimo... Odlučimo da ćemo ovaj svijet činiti ljepšim i boljim slijedeći stope našeg Uskrslog Gospodina. Njemu dajmo slavu, hvalu i čast donoseći ljudima oko sebe uskrsnu radost koju su žene prenijele apostolima i svijetu. Kliknimo zajedno "Aleluja", proslavimo ime Gospodnje i unesimo mir u ovaj svijet u koji je svoj mir unio i Uskrsli rekavši "Mir Vama"! Neka svi po našoj Vazmenoj pjesmi doznaju da Krist ponovno živi u ovome svijetu i da vječno sije mir i dobro!


Nadam se da su ove riječi potaknule na razmišljanje bar nekog od vas..
nikada nije kasno..da svijet učinimo boljim..nikada nije kasno da se obratite,nemojte činiti zlo,nemojte dopustiti da Sotona zavlada s vama...borite se..ja znam da sam dosta mlada ali toliko mi se stvari desilo u životu,puno puta sam pomislila što bi bilo da mene nema..ali ne nisam svoju vjeru ispustila..koliko god je teško ne smijete se predati..zašto sam sad ovo napisala?..idem po blogovima..nailazim stvarno na čudne stvari..djeca koja nemaju pojma o vjeri,djeca koja pišu gluposti npr.666 mislim da znate na što mislim..i zašto skoro svaki dan na tv-u gledamo da je netko počinio samoubojstvo..što se dešava..eto to dragi moji....nije mi jasno kako roditelji djetetu mogu dopuštati da slušaju one sotonističke pjesme onog Mansona..pa takvi pjevači kao on..ma s njima vlada nitko drugi nego Sotona..preporučujem vam da to ne slušate..te riječi iz tih pjesama..samo vas još više udaljavaju od vaše vjere..pogledajte Isusa..što je sve On učinio za nas..za naše grijehe..zar vam to nije dovoljno..spasio nas je.Baš u ovo vrijeme, probajte se približiti našem dragom Bogu..svi smo mi žedni Njegove ljubavi..jer u našem Bogu je spas njemu darujmo naše srce..On je Put,Istina i Život. Eto to bi bilo sve za ovaj post..evo još jednom vam želim svima SRETAN USKRS!!

Tvoj crveni plašt

Samo tebi ću pjevati Isuse moj,
Tebi dugujem život svoj,
Ti smrti zaustavljaš studeni dah,
S tobom sam, nije me strah.

Zbog mene si prošao kroz tamnu noć,
Da ja mogu do svijetlosti doć`
U haljini bijeloj, čistoj k`o snijeg,
Slobodna zauvijek.

One noći si nosio crveni plašt,
svojom krvlju posvetio nas.
Još maslina grane svijaju se,
Od silne ljubavi te.

Samo ona je jača od otrova zla,
Samo ljubav u grudima,
Što jedina nikad ne umire,
Do vječnosti razlila se.

Samo Tebi ću pjevati, Isuse moj,
Tebi dugujem život svoj.
Ti sjaji k`o zvijezda u daleku noć;
Čekaj me, jer ja ću doć`.

Image Hosted by ImageShack.us


ZNAK POBJEDE

Kao prut sam ja na vjetru
koji vodi dah Njegov gdje hoće.
Kao list sam ja bez grane,
ozebla od hladnoće.

Bože, stisni se uz tijelo
koje plaši ovaj svijet
i zapali dušu vjerom.
Uspravi je zauvijek.

Jer rođena u bolu ljubav je
ta Tvoja ljubav, Bože, za mene.
Svjetlo križa Tvoga vidim sada ja,
vidim cijeli niz križeva.
I zato križat rane neću ja
jer postat one niz će zlatnika.
Svi Tvoji, Bože, teški križevi,
prvi znaci su u pobjedi.

Kao kaplja što je pala,
zemljom teče
gdje put joj se stvori.
Tako mala, al ne sama,
duša mi je ta što gori.


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 22.03.2008. u 09:52 sati.