Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maddogsh

Marketing

Kak' ono ide? Ovaj zapis naslova nema... E, da, tak...

Dragi moji, drage moje... jebi ga.

Tu ću ubaciti i spot sunscreen, ako ga nađem, (a naš'o sam ga)


Intonacija prve rečenice mora biti ujednačena sa tom "pjesmom"...
Tko radi taj se i zajebe, reče jež i siđe s četke, a svatko je lud na svoj način, reče vrag i sjede u koprive... nakon ovoliko (među)narodne mudrosti, objavljujem da sam se, kao, je li, ovoga, i pa te ni niti a ali nego već iako makar premda, vratio... na svoj i na vaš užas.
Gdje sam bio? Najvjerojatnije se to uopće niti ne pitate jer vas boli za to, ali se pitam ja, dakle čisto retoričko pitanje, a i odgovor: da sam, bijući tamo, znao gdje sam, već bi se javio, ovako pak donosim zaključak da "sam bil vriti"...
S obzirom da se iz guzice ne da poslati telegram, a jedini vid audio komunikacije uglavnom ostaje neshvaćen i čak ga se smatra poprilično nepristojnim, mada još nije utvrđeno zašto je tome tako, a vjerojatno niti neće, jer se na pepidološkim (izmišljeno, latinistima na znanje) kongresima svi razbježe nakon prvog praktičnog prikaza problema.
No, da ne duljim sa uvodom, prelazim na zaključak, odnosno nadasve pametnu i 'telegentnu (da samo znate 'kak je spell checker popizdil na ovo...) izjavu:
"I'll be back" – intonacija ovoga je opće poznata:

rofl mah


Post je objavljen 22.03.2008. u 09:00 sati.