Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mycrazyylife

Marketing

˛If You Could Only See, Your Heart Belongs To Me, I Love You So Much - I'm burnin' for your touch, Come And Set Me Free - FOREVER YOUR I'LL BE!!˛

--bio bi red da ja napišem nešto novo.... hmm... iako nema nešto puuuuuuuno novog, nakon 2 mj trebala bi nešto novo natipkat na ovo čudo... hmm... ne znam, ničeg novog sve uobičajno... sretan
-- škola, taj davež...bang nema ničeg onako novog... napokon su praznici (doduše jaaaaaaaaaaaaaaako užasno dugi) haha... ajde sada se bar mogu ispavat, i ne moram se dizat i mučit učenjem... to je tako suuuper!!! 31.03 su informacije!! ma neee... to ne smijeeee bit!!! jaoo... užas... mislim, niti nije toliko... al... jbg... grr... kem ispravljam tek u utorak a u pon su informacije!!!blabla mene Bog baš i ne voli... ajme.. a tek fizika?? jooooj.. bolje da se odem bacit s mosta.... dobro neću sada o tome razmišljat jer nema smisla!!
--ljubav? ee.. hmm.. a i to sve po starom.. hhh... iako mene fascinira sama pomisao na to da sam ja toliko izdržala u vezi... to je fascinantno kako nakon toliko vremena mogu nekog voljet isto ko i na početku ako ne i više... cerek eee.... joj... i to me vodi do toga da me fascinira još jedna stvar... to da se znamo posvađat najmanje 100 puta u jednom tjednu.... ne kužim kako uvijek nađemo neku izliku za se posvađat (pogotovo ja!!! baš sam ... jooooj..... puknucu) ajde.... na kraju ipak sve dobro ispadne pa sam sretna i zadovoljna.. iako znam da neke pute kad se tako naljutimo jedan na drugog mislim si "shit! sada će reć meni je dojadilo sve ovo ... svaki dan sve više svađa i gotovo je!" al očito me voli previše (iako ne kužim zašto!) =)
-- ma... ne da mi se više pisat... idem.... mah pa napišem nešto i potrudim se da to bude prije 5-og mjeseca... kiss i mah =)

Post je objavljen 21.03.2008. u 23:34 sati.