Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marrakech

Marketing

So always strike back, if you know it will hurt morE

Uvijek sam nečime ponukan kada pišem...

You Feel Like You Don't Fit In 60% Of The Time

Life can be a struggle for you. You have a place in the world, but you may not have found it yet. Don't give up though. You are a unique person, and that means you don't fit in all the time. But it is something you should not fight against but embrace. You will find your way.

Do You Have a Place in This World?
Create Your Own Quiz



Često me izdaju. Često me ignoriraju. Često mi se čini da me ne čuju zato jer, ne samo da ne žele, nego i ne mogu. Pretih sam jelte.
Ok dosta s tim sranjima ...
Malo je vas koje smatram nekim i nečim a da me niste izdali. Stoga da prijeđem na stvar. Zahvaljujem onima koji su me laganini odjebali izdajom, oni mi vise nikad nece biti prijatelji. Ako ce biti, odnosit ću se prema njima jako reducirano. Dakle, Melita, za tebe se nikada nisam nadao. Mislim, s obzirom na tvoje iskustvo, da, ali na rang kojem si pripadala, baš i ne. Ali, u svakom slučaju razočarala si me. Ravno u red s Markom, Kristinom i ekipom. Jedna si od njih. Ne trebam raditi neke velike stvari iz reputacije u mojim očima. Da, prijatelja ima malo. Veselim se onima koje još takvima smatram. Ima ih 5. Rekli bi 27 po onom popisu. Rekao bih 6, da Melita nije cinkala.
Melita je u šaci imala veliku sjekiru. Kakti ljubav ju je zasljepila, i baš je mene sa sjekirom opalila.
Kud mene? Nije ni malo pazila. NI MALO. Baš ti hvala, Melita. Mislio sam da ćeš se snaći, da ćeš znati biti frendica. Ne trebam se zajebavati s NIKIM od tebe. Možda ne znam s trice zabit koš, ni ne znam kak spada definirati dramu u užem smislu, ali znam definirati itekako prijatelja i ne mogu te uvrstit u svoju rečenicu. Baš nikako. Jer si bila zla. I ne voliš me. Jadna. ALi ni ja tebe ne volim. Samo da znaš, sve ti je uzajamno.



AJmo biti pička. -> Bojim se svega. Baš svega. Baš svega. Bojim se da neću uspjeti. Jadan ja. A baš nitko - BAŠ NITKO ne može me odvratiti od te misli. Barem nisu baš ni pokušavali, pa ne mogu precizno reći.

Pozdrav.
Bit će bolje za koji dan. Kada se slegnu prašine oko mene.



Post je objavljen 21.03.2008. u 22:48 sati.