Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

MALONOGOMETNI KLUBOVI U REPUBLICI HRVATSKOJ

---------- Na web stranici SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA UPRAVU , kliknuli REGISTAR UDRUGA REPUBLIKE HRVATSKE, kliknuli, ŠPORTSKE UDRUGE, kliknuli MALONOGOMETNI KLUBOVI i gle što smo vidjeli !!!

Registar športskih udruga ima 537 upisanih Malonogometnih klubova u Hrvatskoj a u natjecanju pod ingerencijom HNS igra 55 kluba (12 kluba u 1.HMNL i 43 kluba u 2.HMNL) što znači 482 kluba nisu u sustavu natjecanja HNS-a.

POGLEDAJMO PO TERITORIJALNOJ PODJELI - HNS-a

HNS - Područje Sjever ( sastoji se od 7 županija) >= u Registru ima 134 klub a u natjecanju HNS ima 14 kluba (3 u 1.HMNL(Orkan,Uspinjača,Petrinjčica) i 11 u 2.HMNL (Zagreb92,Zagreb-zapad,Zagreb I,Zagreb-Puljić,Petar,Martinovka,Auto Renault,Fotex,Novi Marof,Auto Lončar)) , a 120 kluba nisu u natjecanju pod ingerencijom HNS -a.

-- GRAD ZAGREB - u Registru ima 80 klubova -- u natjecanju HNS-a igra 8 kluba (2 u 1.HMNL (Orkan,Uspinjača) i 6 u 2.HMNL (Zagreb 92,Zagreb-zapad,Zagreb I,Zagreb-Puljić,Petar,Martinovka)) , a 72 kluba nisu u natjecanju pod ingerencijom HNS-a.

-- ZAGREBAČKA ŽUPANIJA - u Registru ima 21 klub --- u natjecanju HNS-a igra 1 klub ( 1 u 2.HMNL (Sokoli)), a 20 nisu u natjecanju pod ingerencijom HNS-a.

--- KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA - u Registru ima 5 kluba --- u natjecanju HNS-a igra 1 klub (1 u 2.HMNL (Auto Renault) ) , a 4 kluba nisu u natjecanju pod ingerencijom HNS-a.

--- SISAČKO -MOSLAVAČKA ŽUPANIJA - u Registru ima 7 kluba -- u natjecanju HNS-a igra 1 klub ( 1 u 1.HMNL (Petrinjčica)) , a 6 kluba nisu u natjecanju pod ingerencijom HNS-a.

---- VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - u Registru ima 10 klubova -- u natjecanju HNS-a igra 3 kluba ( 3 u 2.HMNL(Fotex,Novi Marof, Auto Lončar)) , a 7 kluba nisu u natjecanju pod ingerencijom HNS-a.

---- MEĐIMURSKA ŽUPANIJA - u Registru ima 4 kluba - u natjecanju HNS-a ne igra niti jedan klub

--- KOPRIVNIČKO - KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA - u Registru ima 7 kluba - u natjecanju HNS-a ne igra niti jedan klub



Post je objavljen 21.03.2008. u 20:00 sati.