Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Uskrsni blagdani uz snijeg

Prenosim sa www.net.hr

Meterolozi su za ovaj vikend najavili pravo zimsko vrijeme. Snijeg će padati na Uskrs u Zagrebu i cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj, no zadržat će se samo u gorju.


Snijeg će padati na Uskrs u Zagrebu i cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj, no zadržat će se samo u gorju, dok će u Lici i Dalmaciji biti kiše.

Dnevna temperatura u kontinentalnoj Hrvatskoj za uskrsne blagdane neće prelaziti 11 stupnjeva, doznaje se u Državnom hidrometeorološkom zavodu.

Meterolozi su za ovaj vikend najavili pravo zimsko vrijeme s prosječnim temperaturama od šest do 11 stupnjeva, dok bi u gorju trebalo biti od jedan do šest stupnjeva.

U Zagrebu se prve pahulje očekuju u noći s nedjelje na ponedjeljak, no snijeg se neće zadržati jer temperature neće biti dovoljno niske. Puhat će jak južni, mjestimice olujni vjetar, a kako kažu u DHMZ-u, vjetar neće popustiti do utorka.

Meteorolozi od iduće srijede očekuju pad temperatura tako da će se prosječna dnevna temperatura kretati od pet do 10 stupnjeva, a poboljšanje vremena očekuju tek krajem idućeg tjedna


Post je objavljen 21.03.2008. u 08:42 sati.