Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Barca je ispala iz Kupa

Sinoć je Barca izgubila od Valencie 3-2 te tako ispala iz polufinala Španjolskog kupa. Prva utakmica na Nou Campu je završila 1-1.

Image Hosted by ImageShack.us

Thierry Henry

Pošto je Barca u prvoj utakmici na Nou Campu igrala 1-1 sada je trebala pobjediti ili igrati izjednačeno a, da rezultat bude veći od 1-1. Završilo je 3-2 za Valenciu. Bio je to dvoboj dvojice nizozemskih trenera, Barcinog Rijkarda i Valencijinog Koemana u kojem je pobjedio Koeman.

Valencia je povela u 17. minuti predivnim pogotkom Baraje sa 20-ak metara.
Junak Valencie u ovom susretu apsolutno je bio Juan Manuel Garcia Mata koji je postigao dva gola. Prvi je zabio pri kraju prvog poluvremena u 44. minuti kada je iskoristio šeprtljavu reakciju Barcine obrane u vlastitom šesnaestercu. Poluveme je završilo 2-0 za Valenciu.

U 72. minuti Barca je smanjila rezultat pomoću dvojice igrača koji su ušli u drugom poluvremenu. Sylvinho je centrirao s lijeve strane, a Henry je loptu glavom od stativu pospremio u mrežu. Već u idućem napadu Mata je povisio na 3-1. Igrala se 73. minuta. Na 3-2 smanjio je Eto'o preciznim udarcem u 80. minuti te tako vratio nadu Kataloncima da će možda proći u finale Španjolskog kupa. Ipak Valencia se uspješno branila do kraja utakmice i Katalonci nisu uspjeli naći rupu u njihovoj obrani te izjednačiti.
Utakmica je završila 3-2 za Valenciu.

Ovdje možete vidjeti golove na utakmici polufinala Španjolskog kupa:



Post je objavljen 21.03.2008. u 08:10 sati.