Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/electricdream

Marketing

12. dan

Eh, napokon da napišem post. I napokon da su stigli praznici. Tako da ću sada imati vremena za mnogo toga, npr. vježbanje, postove, komentiranje i tak...
Vagala sam se danas ali i prije dva dana...i prije dva dana su bili bolji rezultati! Vaga je pokazala čak 67 kila, ali danas se vratilo na 68 kila....nisam doručkovala zadnja dva dana pa je možda zbog toga... prekasno sam se ustajala i nisam imala vremena tako da sam samo popila kavu i ručala i otišla u školu... a sad vidim da to više ne smijem raditi! Moram sve jesti što je propisano!
Skontala sam da ovo i nije baš neka brza dijeta, u 90 dana se može smršaviti više od 10 kila i ako jedeš manje i vježbaš...točnije, moglo bi se smršaviti kojih 12 kila! Bar u teoriji.... razmišljam si da si i ovak počnem brojati kalorije, da imam manji unos tako da budem sigurna da djeluje. I vježbati, ako ne trčanje onda barem aerobik neki....a mogla bi krenuti u teretanu dva puta tjedno i uz to idem na ples, dakle minimalno bi 4. puta tjedno vježbala, što nije loše!
Danas sam bila u shopingu! Nakupovala sam si neke obleke i dosta sam zadovoljna! I odlučila sam se da svaki put kad skinem kilu ću si kupiti neku sitnicu...tako kad nešto poželim, to će me motivirati da skinem tu jednuk kilu i odem si to kupiti.
Nadam se da je svima krenulo jer meni je i jako sam sretna zbog toga! I sad kad imam vremena, samo da se organiziram i sve mi je super!
Pusa svima!
Vaša Larica


Post je objavljen 20.03.2008. u 22:38 sati.