Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

e pa stvarno nemo'š vjerovati

E da sam ranije napisala da se s Ivanom u posljednje vrijeme ništa ne događa, ranije bi došla i ozljeda. Pa ne mogu vjerovati. Šokirala sam se kad sam čula. Al istina, prva ozljeda i mora se naviknit na te gluposti tuzan. Nisam se stigla ranije javiti pa vam sada kopiram što rekoše na net-u:
Prema pisanju Bilda, Ivan Rakitić doživio je na jutarnjem treningu tešku ozljedu ligamenata, a nakon prvog liječničkog pregleda postojala je zastrašujuća mogućnost da bi namlađi Vatreni mogao propustiti i EURO i vratiti se tek na početku nove sezone.

Rakitić je normalno trenirao da bi u jednom trenutku pao kao pokošen držeći se za koljeno i bolno gestikulirajući.
"Ivan se ozlijedio potpuno sam, nitko od suigrača nije bio u kontaktu s njim kada se to dogodilo", objasnio je trener Schalkea Mirko Slomka.
Najviše su prestrašili prvi napisi u Bildu koji je prenio da se radi o teškoj ozljedi ligamenata lijevog koljena čiji bi oporavak mogao trajati i do dva mjeseca. Međutim, odmah nakon prekinutog treninga, Ivan je prevezen na specijalistički pregled u Duisburg, nakon kojega je sve bilo puno jasnije. Pukla su dva ligamenta u gležnju, a Rakitić bi trebao početi s lakšim treninzima već za dva tjedna.
"Nije toliko strašno kako se činilo u prvi trenutak. Nije se dogodilo ništa s koljenom nego sam napravio jedan nezgodan korak, tako da su mi u gležnju pukla dva ligamenta. Međutim, puno je bolje nego se činilo i nadam se da ću se već za nekoliko tjedana vratiti", poručio je hrvatski reprezentativac.
Rakitić će tako propustiti prijateljski dvoboj protiv Škotske sljedećeg tjedna u Glasgowu, ali i četvrtfinalne dvoboje Lige prvaka protiv Barcelone 1. i 9. travnja. a smrc, a baš sam se veselila tim tekmama i Barca mu je doživljaj života bila. ajde, barem nešto pozitivno, ozljeda nije strašana...kad se samo sjetim Dudua...uf
zastrašujuća slika ( a tatoo dođe sutra, nešto sporo ide)
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 20.03.2008. u 21:13 sati.