Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mytoxicemo

Marketing

As the days pass on by...

Ey. Opet novi post. život je užasno, kao i uvijek, a nema veze. sad sam se sjetila da imam frendove koji su uvijek tu za mene i da je bez njih moj život nula. Špoljo je fkt zabavan, i frt ima pravu emo frizuru, i fkt mu dobro stoji al kvragu za glavu je niži od mene a godinu stariji. i to je bed, al i on je stalno podrška za mene. tamo priča viceve, zeza se, i stalno nekaj govori o profačima i njihovim blamažama. a, vitto je jedan zbilja super lik i napisao je jedan kratak post o meni koij ide kao : "Moja frendica je emo i to nekima smeta pa je izazivaju ali ako se to njoj sviđa onda se sviđa i meni" i to me fakat dirnulo. mislim, da imam takvu podršku. lik stalno žica lovu od mene, al pred par dana mi je pokazao zkj. pošto je ovih dana šetanje po zagrebu i njegovim kvartovima postalo ravno suicidu, kupio si je teleskopsku palicu:
-Za samoobranu- dometnuo je vidjevši izraz moga lica
-A kaj će to tebi, kaj ti ideš po tim kvartovima?- pitala sam ga
-Ne, ali ipak, da kad napadnu budem sreman- odvratio je spremajući palicu nazad u torbu
mogla sam mu ja posudit svoj teleskop. ne kao da bi ga uspio razbit ali... sjetila sam se kaj je moji stari rekao (kad sa ga pitala kaj će napravit kad mu dovedem dečka (definitivno emo) doma):
-vidiš ovaj pištolj tu? da lijepo a vidiš ovaj metak tu? eee, vidiš to je specijalno za tebe ak mi povrijediš kćer-
moram priznat stari ima bujnu maštu. jako bujnu maštu. al ne poričem da ima gun u kući. a ima i dozvolu.

dan mi je jako brzo prošao. najviše me potreslo ono kj su rekli da će bbb-evci napasti u subotu na močvari, u zvuku, tj, svugdje gdje se okupljaju emo, metalci, punkeri, rockeri... već su s teleskopom iztukli grupu djevojaka samo zato što su nosile marte! to je fkt. grozno.

dođe ti da se zapitaš u kojem mi svetu živimo. koji vrag je sve ono postalo.jednostavno ne shvaćam odkad je ovaj svjet postao majesto u kojem nesmiješ iti tko jesi jer će te predrasude uništiti...
ma idem na zwinky malo se jadat drugim emo-ljudima...

ajde papa ljudi kissssssssssssssssssss
xoxo

Post je objavljen 20.03.2008. u 21:08 sati.