Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrgn

Marketing

IZBORI ZA STUDENTSKI ZBOR 2008.



LISTA SA SPORTSKIM PREDZNAKOM

4 pečata Studentski izbori 2008.
VESLAČKOG KLUBA PMF-a, VESLAČKOG KLUBA FILOZOFSKOG FAKULTETA, ŽENSKOG VESLAČKOG KLUBA HRVATSKIH STUDIJA I STUDENTSKOG VESLAČKOG KLUBA RGN FAKULTETA


Kandidati:
1. Nikola Pletikosić, RGNF, geološko inženjerstvo, 3. godina
2. Josip Župan, RGNF, rudarstvo, 2. godina
3. Domagoj Živković, RGNF, geološko inženjerstvo, 2. godina
4. Marko Vukas, RGNF, rudarstvo, 2. godina
5. Antun Končić, RGNF, rudarstvo, 2. godina
6. Marina Markeš, PMF, 2 godina


S ciljem jačanje pozicije sporta na Sveučilištu i u Studentskom zboru odlučili smo se kandidirati na predstojećim Izborima za Studentski zbor na sveučilišnoj listi, kako bi realizirali sljedeće ciljeve:

1.) potpomanje organiziranog razvoj športa i odvijanje športskih aktivnosti tokom cijele godine, jer smatramo da studenti imaju pravo na cjelogodišnje bavljenje sportom, natjecanjem, druženjem i okupljanjem, a ne samo u kratkom periodu kada traje Sveučilišno prvenstvo.
2.) prenošenje organizacijskih i natjecateljskih iskustva koja imamo u veslanju i drugim sportovima na Sveučilištu, kako bi studenti mogli zajedno voditi brigu i zajednički sudjeloavali u kreiranju i napretku pojedinog športa.
3.) ostvarivanje studentske autonomije u upravljanju Studentskim sportom u kojem bi organizaciju svih natjecanja osim Sveučilišnog prvenstva vodili studenti, a nadzor bi povjerili Sveučilišnim tjelima.
4.) protiv smo svake diskriminacije već osnovanih športskih udruga pri svojim matičnim fakultetima, te smatramo da treba podržavati takve oblike orginiziranog studentskog športskog okupljanja i njihovo inkorporiranje u Fakultetska sportska društva bez bilo kakvih uvijeta.

Ove godine svjedoci smo osnivanja Odbora za šport Sveučilišta u Zagrebu i dosada najaktivnijeg pristupa Uprave Sveučilišta na čelu s Rektorom prof. dr. sc. Aleksom Bjelišem u rješavanju svih studentskih problema i u tom duhu željeli bi pomoći Sveučilišnim institucijama, jer mi ipak najbolje razumijemo probleme koji nas dotiču.
Isto tako nastavit ćemo suradnju i s ostalim sportskim udrugama na Sveučilištu, te želimo uspjeh i ostalim udrugama u Izbornom procesu, kao i sportskim SUBOS-u i NOVIPOL-u čiji je kandidat veslač NIkola Tomić.

Od nesportskih tema zalagati ćemo se za poboljšanje uvijeta studiranja na Sveučilištu, očuvanje i poboljšanje studentskog standarda, smanjivanje nastavnog opterećenja i organiziranje kvalitetnih sportskih, kulturnih i edukativnih programa za studente i pozitvnu afirmaciju njihovog slobodnog vremena.

Nadamo se kako ćete nas prepoznati i dati nam svoje povjerenje, a mi ćemo se nastaviti truditi u realizaciji svojih planova bez obzira na postignuti izborni rezultat.




Post je objavljen 20.03.2008. u 17:44 sati.