Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

nasa krivica..

ewo zadnjih dana non stop se neki pedofili spominju na svim stranama majketi vise nikog ne smijes pogledat svi liče na pedofile.. uhvatiš se sam kako pogledavaš u dijete koje nevino trčkara livadicom za loptom i taman kad pomislis "oh boze pa dijete ja gledam" i okreneš glavu a malo spadalo ravno na cestu pod kamion Našice Cementa... na pedofilu bi to ostavilo itekakve traume tj. sva ta scena jer bi on gledao sve do kraja.. nebi glavu okrenuo jer je pedofil a oni znamo ne okrecu glavu od djece..i sad sa uzbuđenja s pozitivnog na negativno uzbuđenje uz riječi "jebemti taman sam ga mislio.. faking kamion.."

eh u nekim zemljama je zakon prema tim istima gore spomenutima djecozlostavljačima vrlo lijep i okrutan.. posto vrlo dobro poznam kulture naroda, preciznije, njihove torture mučenja i smaknuća, sakaćenja zbog pojedinih prijestupa vec vidim kroz oči egzekutora kako se smijulji dok okida upalač da zapali jadnog pedofila na lomači dok ga majka djeteta mlati, pardon njeguje, miluje štapom podbočajem za susenje rublja.. dirljiva scena.. on gori i vrišti jer ga peče, noge mu gore a ona ga mlati još štapom po onim dijelovima koji ne gore pa ona padne na koljena i brizne u plač jaoo palimo čovjeka aaaa ruulja navijaa.. majkemi scena ravna Hollywoodskim produkcijama.. jebes to sto onaj gori i vristi nego ono što majka plače.. srede to producenti tu dernjacu.. čuje se samo jecaj majke i pucketanje vatre i kože pedofila.. i šta mislite hoce ljudi iz publike pikirati malu djecu kad vide kako jednog od njih tamo muče i pale.. nitko nece..

al kako smo mi "kršćani" brutalni prema našim pedofilima to je strašno.. uzmemo mu komp i stavimo ga u zatvor na 3 mjeseca.. dajmo im priliku i uvjetno da siluju još koje dijete a šta ćeš kad vole.. jos ce im i dobri popovi dovoditi u zatvor dvoje troje djece da se igraju.. toliko je i murija dobra i suci da je to nevjerovatno - "no no.. opet si to napravio.." ma nema tu razgovora nikakvog.. kurac i ruke na panj na sred glavnog trga pa nek rulja čuje bolan jauk pa nece nitko nista ni pomislit o maloj djeci..
a ovoga zaposlit da s onim batrljcima nešto radi.. nesto korisno drustvu.. ew ne plsi golubove na trgu.. i to je posao

opet tu je i krivica starijih.. nadje wedranowski glupi razlog.. naucimo djecu pisati i sve to kad imaju 5 godina i uvalimo im necenzurirani internet i chatove i to sve. .tko jos ide na chat.. netko normalan ide na chat.. bas.. mene je trebalo 3 godine uciti i pisati a sa 6 sam počeo.. na net sam prvi puta otisao sa 15 - 16 god.. prvo sta sam upisao je UFO i NLO a ova glupa mutava djeca odmah na google danas i njih troje tipka jednu rečenicu "pedofil teen latex emo gay golden shower sex with horses and midgets"...

a ove što vrebaju iz mraka malu djecu vec sam rekao..
posto sam na trećoj godini faxa za "torture&ubijanja" mogu služiti praxu državi :) dok ne diplomiram :) onda otvaram svoju firnu haha..
a sad svi na prozore škicat "komšije" šta rade..

wedranowski



Post je objavljen 20.03.2008. u 17:40 sati.