Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD VUČETINEC

VUČETINEC

U Vučetincu su skupštinu održali pripadnici tamošnjeg DVD-a. U izvješćima su predsjednik Kruno Petričević te zapovjednik Miljenko Živko iznijeli kako su u prošloj godini ostvarili glavne planove, dovršili proširenje spremišta, nastupali na natjecanjima s četiri ekipe, nabavili potrebnu opremu, intervenirali kod požara, pa i organizirali izlet u Baranju za aktivne članove.

Prošle godine Društvo je školovalo veći broj članova. Vatrogasci su postali Dino Cvetković, Sanela Petričević, Dina Štefulj, Franjo Pintarić i Tatjana Živko, vatrogasci I. klase Anđelko Klobučarić, Draženka Klobučarić i Marko Novak, vatrogasni dočasnik Miljenko Živko i vatrogasni dočasnik I. klase Kruno Petričević.

Početkom ove godine završeni su tečajevi za vatrogasna zvanja, pa je predsjednik VZO-a Damir Novak podijelio uvjerenja i diplome za stečena zvanja. Vatrogasci su tako postali Alica Škrobar i Danijela Škrobar, a vatrogasci I. klase Dina Štefulj, Sanela Petričević, Denis Cvetković i Boris Cvetković. Kako se datum održavanja skupštine poklopio s Međunarodnim danom žena, poklone su primile sve prisutne pripadnice ljepšeg spola.



Post je objavljen 18.03.2008. u 15:05 sati.