Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svestonamzivotpruza

Marketing

Svako plaća za svoje postupke... Ali ne i ja...

waveBok! Trenutno su praznici i nema škole i konačno se mogu pošteno odmoriti.
Da vam kažem zašto ovaj naslov... U ponedjeljak sam, kao i svaki drugi obični dan, krenula u školu... Bus mi kreće u 7 iz Črnomerca i do men mu treba 20-ak minuta. Ali taj bus se uopće nije pojavio... Nego tek onaj u 7 i 20, a i taj je joškasnio. I kad smo došli u školu bilo je već 8 i 15 i sat je već trajao. A na taj bus su još išla tri dečka koja su samnom i mojom frndicom, koja je bila samnom kad smo kasnile budući da živimo u istom mjestu, išli u osnovnu.
I jedan od njih je predložio da odemo na kvu i da uopće nejdemo u školu, a budući da je jean od njih bio dečko koji mi se sviđa, ja sam otišla. Bilo nam je zbilja super. Nasmijala sam se do suza. Mislim si tim dečkima ne može biti dosadno. Kad oni počnu bubati gluposti odmah pišaš od smijeha.
I pojavile se mi na drugom satu. Ja sam već mislila da ćemo dobiti neopravdane... Ali smo otišle u Samoborček po ispričnice i oni su na dva dana slali da dođemo sutra. Onda je moj stari nazvao Samoborček i rekli su mu da moramo doći u upravu. I jučer smo mi išle i već nam je krenuo govoriti da ne može, ali sam mu ja rekla da je moj tata zvao i onda nam je dao ispričnicu tak da nećemo doiti neopravdane... I ja neću platiti za svoje postupke... Osim ako je zabavljanje na kavi bila kazna.
Inače... Jučer je bio zadnji dan škole prije uskrsnih praznika pa smo imali skraćene satove. Onda smo mi cure, Iva, Josipa, valentina i ja otišle na pizzu. Bilo nam je prdobro.
Jučer sam sa starom išla u shoping, ali niš nejde na mene. Imam malo većih problema s tžinom i morala bi smršaviti. Za malo više od godinu dana mi se udaje jedan bratić, a za godinu i pol drugi, njegov buraz, i ja moram smršaviti do svadba da stanem u nešto lijepo.
Znam da je ovaj post malo duži, ali morala sam vam ispričati što se desilo. To bi konačno bilo sve. Više se ni meni ne piše. Bye!!!mah

Post je objavljen 20.03.2008. u 11:51 sati.