Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smiemokrs

Marketing

<3 PRVI POST <3

Nitko nije htio napisati prvi post jer se valjda srame, pa sam, naravno, ja preuzela inicijadent da vas uvedem u naš ludi i totalno otkačeni svijet!nut

Dakle, mi smo tri best frendice (US3 4ever!)belj i, iako smo totalno različite uvijek nalazimo zajednički jezik i mislim da je prava sreća pronaći tako nešto ( i zgodnog bogatog dečka sportaša, ofkors!! duh...)!
JA sam Lana, a meni uz bok uvijek stoje:
s lijeve strane Fani a s desne Sanja pa nas svi uvijek zovu Sanjy, Lany i Fani.
Idemo u xy gimnaziju u Zagrebu -3.razred- (jednu u centru, naravno) i volimo sve što vole cure koje drže do sebe - SHOPPINGgreedy, tulume partyi... zadnje ali ne najmanje bitno: DEČKE!cerek Izlazimo samo na dobra mjesta, što ne znači u Baru, Lokvu il kak već ili nekakve parkiće gdje se skupljaju smrdljivi pankeri, metalci, hipiji i ostala jadna ekipa.bang Fuj, odvratni suuu!!! A jeste čuli kaj je bilo na Ribnjaku neki dan? Ja obzerviram da bi se svi oni trebali međusobno pobit tak da se svi ti luzeri iskorijene i izbrišu s lica zemlje.yes
No, da se vratim na temu...
Jedva smo dočekale ove praznike, tako da imamo neki poseban dan na koji možemo slaviti obljetnice našeg prvog zajedničkog bloga!
Joj, zaboravila sam da sad imam sat ˝S faktora˝ a onda moram ić van s nekim starijim likom koji mi je uletio u klubu prošlu subotu. Jako je šarmantan i rekao mi je da imam prekrasne oči. cerekTražio je moj broj mobitela, ali sam ja njemu rekla da on prvo meni da svoj pa da ću mu se Ja onda MOŽDA javiti. Hihi.cereksmijeh Još ću ga malo mučiti, a onda ću vidjet kaj ću s njim. Meni svi ti tipovi ionak brzo dosade. Ja ne mogu bit s dečkom više od tjedan dana jer mi brzo dosadi i odmah mi se svidi netko drugi. Hihi. A šta ću??? Takve sam prirode, a i lavica sam po horoskopu.
Žurim!
Do slijedećeg izvještaja...
Kissy- kissy!
mahwave

Vaša
<3 LANY <3

P.S. Jel mi može neko objasnit kaj znače LOL i ROFL? aj pliiiiz! Pusa!

Post je objavljen 19.03.2008. u 17:20 sati.