Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkparade

Marketing

. . PREKINUTO PRIJATELJSTVO. .

. . znam da svi tijekom života, nekako a da to možda i ne primjetimo izgubimo nekog prijatelja. . da ga jednostavno zaboravimo jer smo prezaokupljeni događanjima u vlastitom životu i onda kada se okrenemo on više nije tu, ne stoji na dobro poznatom mjestu, uz nas i ne čeka da kao dosad podijelimo probleme s njim. . no to je neizbježno i dio je svačijeg života. .
. . nedavno sam izgubila najbolju frendichu. . kažem nedavno, iako se to već počelo puno prije događati, ali ja sam to tek sad shvatila. . iskreno, ne znam tko je u tome kriv. . da li JA. . koja sam prva počela kidati spone našeg prijateljstva ili ONA koja je svojim ponašanjem stvorila razlog da odlučim udaljiti se od nje. . nije ni bitno tko je kriv, bitno je da se to dogodilo i sada povratka nema. . u biti ja ni ne želim povratak na staro, samo mi se teško pomiriti s činjenicom da netko tko je dugo bio dio mog života to više nije, a ja ni ne želim da više bude. .
. . bile smo jako dobre, ma odlične. . znale smo jedna o drugoj SVE. . izlazile zajedno van koliko smo mogle. . jedna drugoj smo čitale misli. . a sad toga više nema. . nema razgovora po 1h. . nema više onih pisma. . nema više naših zagrljaja. . jednostavno ničega nema. .
. . bilo je to jednom, sad već davno (barem se tako čini, iako vremenski nije prošlo toliko), ali danas kada razmišljam o tome nekad mi se čini da nije sve bilo tako bajno. . možda su se tu tek nazirali neki obrisi prijateljstva, no ne znam da li bi oni ikada postali stvarno vidljivi. . sada s ove vremenske distance sve izgleda kao jedna varka. . bilo je tu puno nadmetanja, zabijanja noževa u leđa, ljubomore. . no ja sam bila tada preslijepa da bi to vidjela. . no nije mi žao radi toga jer to naše prijateljstvo, pa makar i lažno, na neki me način oplemenilo. .
. . danas razmišljam o njoj kao o nekom tko je nekada bio sastavni dio mog života. . kojoj sam se u potpunosti mogla povjeriti. . danas je i meni malo žao što nisam učinila barem nešto da spasim naše prijateljstvo od utapanja, ali jednostavno nisam imala volje spašavati nešto što sam u mislima vec pokopala. .
. . zbogom malena, C******. .
*******************************************************
. . to je bilo prije. . ONA je otišla. . sada je to potpuno drugačije. . opet je kraj mene moja SUZY. . i jako sam sretna zbog toga. . bila si ostala jedina frendicha koja me razumije. . koja je u biti kao ja. . zna o čemu pričam . . takva mi osoba sada treba. . zato hvala TI. . znaš da se obadvije najbolje zabavimo kada smo zajedno vani. . želim TI reći da sam uvijek uz tebe. . u to si se i sama uvjerila. . kao što ja znam da si TI uvijek uz mene. . sjeti se samo ljeta. . to mi je sve reklo. . nemam snage više prolaziti kroz sve ono kad te nije bilo. . puno te vojim. .
******************************************************
. . MLADENE želim tebi reći da mi jako puno znaćiš. . HVALA TI što si bio uz mene u najtežim trenutcima. . što si me uvijek oraspoložio kada sam bila najtužnija. . VOLIM TE više od ikoga. . ZAUVIJEK. .


Post je objavljen 19.03.2008. u 15:18 sati.