Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zos

Marketing

Blizi se vrijeme Uskrsa

Prije godinu dana ZOS zajednica se obnovila i do dana dasnjeg djeluje na teritoriju cijene Lijepe naše pa i šire. kako će se večina vas (naših dragih članova) susresti opet na Otoku Smijeha, koristimo ovu prigodu da vam pomognemo oko nekih logistickih stvari.
Evo na primjer. Sto ce se kuhati?
Prosle godine jedna od urednica spremila je nezaboravnog vepra koji je usao u legendu otoka (naime netko je uklesao VEPRA na školi...pa senetko našalio i ime naše urednice doklesao..pa sad stoji Maja Vepar...slatka sala). Nikad boljeg Vepra mi nismo imali.
Oh da. Kuhalao se i peklo. A tek kolicine rakije koje su se popile...hm. (Sad bas i nebi spominjali kolicine pive koje su se popile za praznik rada..jer ce vrijeme za to tek doci..)
Sto li se pak ove godine sprema? kuharica urednica izgleda nece moci doci..ali zato kuhar Kena obecaje. kena nemoj nas iznevjeriti.
Evo. Putem bloga narucujte namirnice, i dogovorite se kako i sta..necemo valjda ostati gladni. Jer ako se desi da budemo morali jesti Mikuline hobotnice (kao jednom prosle godine) ima da iskesite svi 80 kn po kilu!
(Mikula, to ti NIKAD NECEMO OPROSTIT... Iako te volimo, i ti si jedan od prestiznijih clanova...to sto si nam napravio prosle godine..necemo ti oprostiti...ili bolje: OPRASTAMO TI, ali NE ZABORAVLJAMO!!!!!)

Mogli smo kao i mjesni odbor odrediti "dnevni red".
Mikula ti budi zapisnicar!! .-)


Post je objavljen 19.03.2008. u 13:26 sati.