Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

RECENZIJA: DANITY KANE


Ako su imale imalo kredibiliteta s prošlim albumom, ovim su ga sigurno izgubile. Nisam naravno preslušao sve objavljene albume ove godine, još manje sam ih recenzirao, no od onih koje poznajem ovo je zasigurno jedan od glavnih kandidata za najgori album godine.
Lista producenata ipak je bila obećavajuća- Danja, B. M. Cox, The Runners, Diddy.... Nitko od njih međutim na kraju nije ponudio barem jednu pristojnu pjesmu. Bilo je nekih naznaka- Bad Girl ima odlične strofe (upropaštena pjesma lošim pripjevom), Damaged ima nekoliko zanimljivih dijelova, Pretty Boy i Strip Tease ulaze u relativno dobre trenutke, no svaka uspješno uspijeva u barem nekom svom dijelu biti iritantna. Izdvojit ću stoga pjesmu Sucka For Love kao glavnog "favorita" s albuma. Sve ostale pjesme nisu uopće vrijedne spomena.
TLC i Destiny's child mogli ste prepoznati da vas usred noći netko probudi, u polu-snu, pa i u zaglušujućim prostorima dok ne obraćate previše pažnje. Čak su i Spice girls bile u neku ruku autentične. Bojim se da Danity Kane nemaju na svojoj strani ni jedan faktor. Čak su i vizualno dosta iritantne i previše afektiraju. Uz bolje pjesme, ne bi to toliko bilo upadljivo. Ovako samo zaokružuje jednu cjelinu koja se nameće od samih početaka njihove karijere.
Album u prodaji od jučer.
OCJENA: 2+

Post je objavljen 19.03.2008. u 00:48 sati.