Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neolina

Marketing

hvalevrijedni muzjaci

Prije svake nakane zblizavanja s muskarcem, svakoj zeni pametno bi bilo prelistati naputke. A naputaka, fala bogu, ima koliko oces. Od zenskih novina, raznih strucnjaka i nestrucnjaka, stare i istrosene zuzi jelinek pa sve do kave s prijateljicom. Samo najhrabrije (najludje) procitavsi i cuvsi naputke idu dalje. Svaka normalna zena ce zaboraviti procitano, i muskarca kojeg ce zadrzati uz uvjet da se pridrzava naputaka.
Sad si zvucim pomalo rudanovski, ali mozda je i ona dosla do zakljucaka kakvih je dosla, citajuci naputke nudjene sa svih strana. Koja zaposlena zena, normalna zena, razumna zena, ima vremena i volje sve svoje vrijeme posvetiti iskljucivo muskarcu, pa makar on bio i muskarac njenog zivota?
Od zavodjenja kojekakvim krpicama, preko svepotrebitih erotskih masaza, poznavanju zabluda i istina o seksu, hvaljenja njegova izgleda, divljenja njegovoj spretnosti, njegovoj inteligenciji (pa ma kakva ona bila), njegovoj omiljenosti u drustvu, njegovim prijateljima...pa sve do divljenja njegovoj majci, njenim ukusnim ruckovima (oca se ne mora hvaliti)
Nastavimo li prelistavati te pizdarije i ponasati se kako tamo pise svi ce biti isti. U konacnici ce biti svejedno ako te doma danas doceka pero, sutra roko, prekosutra sime...ionako ce se razlikovati samo po imenima. A mozda da ih radi lakseg sporazumijevanja svih zovemo istim imenom? Na vrata cemo napisati "kad udjes kroz ova vrata zoves se roko". Ionako ce imati iste bokserice (jer se nose ove sezone), istu bradu dan-dva staru (jer su muzevniji), zalit ce se ako moraju mijenjati zarulje, buljit ce u zenu kao da cuju sta ona to govori (ali ni slucajno nesmije pitati "sta sam rekla", jer nije cuo), podrignut ce iza piva, kad vidi dobre noge (pardon, bilo kakve samo nek se vide) lice ce mu se izobliciti, vidjevsi sise ce zazvizdati, carape ce baciti pod krevet....sime, roko, pero...razlike nema.
I za zenu na vratima treba staviti natpis "kad udjes kroz ova vrata ti si zena". Neko posebno ime joj ne treba. A i sta ce joj? Od svih onih naputaka i savjeta ona se negdje izgubila, zaboravila na sebe i pozurila je doma da udovolji svom roku.
A zena, s natpisa na vratima, mora biti strpljiva (imao je tezak dan), pazljivo odslusati njegove probleme s posla, na parkingu ga majmun zatvorio i dan mu je usran. Da bi donekle ublazila tezinu njegova naporna i usrana dana najbolje bi bilo da obuce haltere i pocne s etotskom masazom. U protivnom ce on i dalje biti mrzovoljan i ako ona brzo nesto ne poduzme, da se njegova mrzovolja raspline, ode on drugoj (nedaj boze). A kako znati da je isao drugoj? I za to postoje smjernice. Koristi redovno parfeme (napokon), sam si kupuje donje rublje i kosulje (napokon), kad dodje kuci nemoze se sjetiti gdje je tocno bio (bolje i to neko da mu dan usere netko na parkingu), dosao kuci s poklonom (napokon, pa makar i zbog griznje savjesti)...
I tragom tih naputaka dodjoh ja do zakljucka da muskarac mora biti grijesnik da bi vrijedio.
Mozda je to dobro.
Savjest ce ga kontrolirati bolje nego zena sama.
Zarulje ce mijenjati bez prigovora.
A zeni je glavobolje ionako preko glave.


–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–— Image and video hosting by TinyPic





Post je objavljen 18.03.2008. u 21:43 sati.