Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissily

Marketing

Za sve: SLIJEPE, GLUHE, RETARDIRANE IDIOTE...

... koji nisu pročitali što piše u box-u mog bloga, a to ću sad ponovit već 3. put od postanka mog bloga, a uskoro će mu bit godina dana;

SVI KOJI NEMATE DOBRO MIŠLJENJE O MENI, MOM BLOGU, MOM IZGLEDU, I MOJIM POSTOVIMA, NE OSTAVLJAJTE NEPOTREBNE KOMENTARE!!!!!


Ako ste iskompleksirani na sebe pa imate potrebu srat po drugima radite to negdje drugdje,a ne na mom blogu! Kome se ne sviđamo ja i moj blog neka ga ne posječuje, zaboravite http://kissily.blog.hr.

To vam je ponašanje jadno i bolesno, i ako ste već neke face, kad vrijeđate mene i moj blog ne komentirajte kao 'anonimci', predstavite se pa da vidimo u čemu je vaš problem! Što vam znači ostavit mi komentar u kojem ćete vrijeđat mene,kad će taj komentar bit pobrisan čim ga ja vidim, a na blogu sam non-stop!
Jako dobro znam kakva sam i kakav je moj blog, ne treba mi tuđe mišljenje, jer mi ne znači ama baš ništa, jer kao prvo, ako mi to piše osoba koja se ne želi predstavit, već ostaje anonimna tu je već malo veći problem... želi nabit meni kompleks s kojim se ne može nositi sam, ali vjerujete
NEĆETE USPJET!!!!!

To se već dešavalo prije, i sad neko vrijeme toga nije bilo al eto ponovo.

NE ŽELIM DA MI OSTAVLJATE TAKVE KOMENTARE, AKO IH MISLITE PISAT ANONIMNO I TO ZAPAMTITE!!!!!!!!


...btw, ispričavam se svima koji su očekivali novi post neki zanimljiv i pozitivan ali preko ovoga nisam mogla proći jer to nije prvi put.. ali želim da bude zadnji!
Javit ću vam se za par dana kad bude godina dana od osnivanja bloga, do tada, pozdrav svima!!


Post je objavljen 17.03.2008. u 13:20 sati.