Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hajdukzivivjecno2

Marketing

SPLIT CO:DEJAN IVANOV:"DOGODINE IDEMO U PLAY OFF"

Pobjedom nad Vojvodinom (88:82) Split se u pretposljednjem kolu regionalne lige oprostio od svojih navijača trijumfom, a on je posebno obradovao večerašnjeg junaka u Žutom, Dejana Ivanova, koji je susret završio s 20 poena i 13 skokova.
"A što reći nego zahvaliti publici koja nas je bodrila u ovih 13 naših utakmica na Gripama. Zadovoljan sam našim večerašnjim izdanjem i činjenicom da smo došli do 11. pobjede. To je za ovu sezonu OK rezultat, ali slijedeće idemo u play off.“

Znači li to da planirate i nakon ljeta ostati u Splitu?
"Volio bih, dobro sam se snašao ovdje i vjerujem da bi u sljedećoj sezoni pružao još bolje partije. Momci su super, trener također, dobro se radi i zaista ne vidim razloga zašto bih odlazio."

Ništa manje sretan nije bio ni trener Piksi Subotić koji je nakon vrlo sumorne prošle sezone ipak ugledao „svjetlo na kraju tunela“...
"Ušli smo vrlo ozbiljno u utakmicu koja nam, osim obaranja klupskog rekorda, rezultatski nije posebno značila. Nažalost, nismo izdržali cijelu utakmicu u visokom ritmu, ali kad je najviše trebalo momci su pokazali da mogu i zaslužuju sve čestitke."

Vaš igrač Ivanov spomenuo je play off regionalne lige u sljedećoj sezoni...
"Smatram da svi skupa možemo biti ponosni na ovo što smo napravili. Velik korak je učinjen, ali na tome sasvim sigurno nećemo stati.“

Zadovoljan sasvim sigurno nije bio njegov suparnik s druge strane, Ivica Mavrenski, nesuđeni igrač Splita otprije nekih dvadesetak godina...
"Čestitam Splitu na pobjedi. Mi u trenucima kada se lomila utakmica nismo iskoristili svoju šansu i zaista nemamo za čime žaliti."

Ispucali ste čak 37 pokušaja za tricu...
"Već i taj podatak dovoljno govori. Moja se ekipa ponašala kao streljački vod. Uz to, nisu spuštali loptu pod koš kao što sam to tražio od njih. U svakom slučaju, zaslužena pobjeda Splita."

Prvi strijelac gostujuće momčadi Marko Peković razloge poraza našao je u lošem otvaranju utakmice...
"Katastrofalno smo ušli u utakmicu i mislim da smo je već tad izgubili. Kasnije smo se uspjeli nekako vratiti, ali previše smo snage izgubili na dostizanje zaostatka i nedostajalo nam je svježine i koncentracije u odlučujućim trenucima. Splićani su odigrali odlično, a posebno me se dojmila prezentacija Marlona Garnetta."



Post je objavljen 17.03.2008. u 12:29 sati.