Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojblogomeni

Marketing

MOJ PRVI POOOOOOOOOOOOOOST (MOJ DAN)

NEDJELJA
Ma sad niš posebno neću napisati.Umorna sam.Kad ovo napišem idem spavati.Danas sam ujutro bila u crkvi.Na misi u 9.Bila je gužva.Sjedila sam na stepenicama od oltara (to je dobar znak da se nisam mogla u crkvi ni pomaknuti).Danas je moja prijateljica došla kod mene.Igrale smo se nešto.Gurnuladead me slučajno i udarila sam se u rukucry.Šmrc, šmrc jako je boljelo.Ruka mi je malo naoteknuta.Boli me još uvijek.Sad imam masnicu burninmadheadbangmadcry.
He, he.Sad malo o meni.Zovem se Silvia.Imam kućnog ljubimca psa Lili i papigu tigricu Kokoa.Jako volim životinje, a pogotovo pse, vukove i konje.Ma dosta!!!!! Umorna sam.Zaspati ću na tipkovnici.Idem spavati!!!!!

PONEDJELJAK
Danas sam dobila 3 iz hrvatskog headbangburninmadmad.Jedan deadcry bod mi je falio do 4.Nitko nije dobio 5.Ni štreberi nisu dobili 5 eek.Ako ništa, bar me utješilo to da nisam dobila 1 jer je 6 učenika iz razreda dobilo 1eek.Aaaaaa danas je tako dosadno.Dosadan dan.To su mi najgori danik.Dosadni dani.He, neznam što da radim.Neznam što da više pišem.Valjda je to to za danas, a možda se predomislim pa nađem neku temu o kojoj da pišem...

LIJEP MJESEC (NE STANE MI U BOKS nono)
Moon



Post je objavljen 16.03.2008. u 22:29 sati.