Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/laislabonita

Marketing

Smells like fight :)

Yo ppl,what's up?
Javljam se nakon prejebene subote.Jedna od fakat boljih.
Kao prvo,skoro sam napucala onu žensku,ma znate ju,oblači se kao muško,izgleda tako,druži se s onim mali ciganom and so on...
Sjedimo Matko i ja u Sedmici i ono,uživamo,gledamo okolo i smijemo se ljudima koji su to zaslužili.I sad odjednom dođu k nama ta cura/dečko s tim ciganom i pita Matka onak u facu mu se nabila Jel ti imaš šta protiv njega(cigana)?Kaže Matko ne,zašt,a ona kao Pa stalno nas gledate...bla bla.Ja popizdila i počela se derati Koji ste kurac umišljeni,gledamo sve ne gledamo samo vas,jel vas se ne smije gledati.kaže ona Ne smije.ja njoj ma odjebi.I sad se ona nešto dogovara sa tim ciganom i ja skužim da još uvijek stoje kraj nas.Onda je ona pitala Matka šta tebe cura mora branit,Onda sam joj rekla ajd se maknite od nas više,a ona je rekla onak bahato neću a ja sam joj rekla već skroz bijesna E onda pričaj sama sa sobom ili sa svojim ciganom.Onda se okupila neka ekipa,i pita jedan prijatelj šta se dešava,onda sam se baš onak počela derat kak seru da šta su umišljenu da ćemo gledat ako hoćemo bla bla.I bila sam spremna napucat ju,ma i njega,jebe mi se kaj je cigan i kaj je muško,kupili bi batine :)
I sad odjednom oni matku ma ne brini neće ništ bit mi smo pijani ne obaziri se bla bla,ja si mislim I bolje vam je da se ispričavate.
i šta sad ako sam branila dečka,zašto ne bi?Mrzim kad njemu netko nešto sere ili nekom meni bliskom,ja sam više ljuta onda od njega :)
a i mislim da sam se u zadnje vrijeme promijenila.Svađe su postale sastavni dio mog života,i nije mi žao.Uvijek sam bila mirna,promatrala iz daljine,tu i tamo nešto progovarala,ali nisam se baš svađala.Ali sad me eto nešto puknulo i ne da mi se biti ljubazna više.Pa svakome kažem šta ga ide,smeta to njemu/njoj ili ne.Jebe mi se.
Sva sam nekak nabrijana,tukla bih nekoga.Samo nek mi se netko usudi nešto progovoriti.
Onda je jučer Matko kukao Koja sam ja pica,cura me brani i tak.
Ali jebiga,neće njega nitko dirati. a to što sam se zaratila s njima ne znači da sam branila matka,nego iznosila svoje mišljenje.
Jednostavno moraš biti kuja da bi opstao na ovom svijetu i postao netko i nešto.
Šta je još bilo jučer.Hm.Kad sam išla van zvati Luciju,i vraćala se nazad unutra,u gužvi sam polu/pala na jednog dečka koji je sjedio na stolici i rukom mu primila k***.u kurac.Al' me bilo sram. Pa sam mu se ispričavala.Koje neugode....
Ajmo dalje.hm.ima još tema o kojima bih pisala.a to je ljepota.užasno me živcira kad neke cure,ili dečki,misle da su najljepši na svijetu i da su pokupili svu pamet svijeta.A bogami znam dosta takvih kuja.I neko sam vrijeme ja bila dosta iskomplesirana sama sobom.No kad malo gledam druge,nekako sam se prihvatila takvu kakva jesam i ponosna sam na to.Imam super obline zbog kakvih mnoge idu na plastične operacije..Nisam anoreksičarka(poput nekih),imam sise,imam dupe.I zaboli me što nemam 45 kila nego 55.Mislim,hvala Bogu.
bar nemam problem kao neke cure kad idu kupovati grudnjak.Pa nemaju što staviti u njega.Moji variraju između trojke i četvorke i posnosna sam na to :)
U biti sam shvatila da ljepota dolazi iznutra.Ne kažem da se smatram lijepom,daleko od toga,to nikad ne bih mogla reći,već shvaćam sa sam s razlogom ovakva kakva jesam.
I baš mi je Matko rekao,da pogledam malo po gradu.Svaki dečko pored kojeg prođem bulji i okreće se za mnom.I to mi malo nabija samopouzdanje.
Tako da,mislim da je moje vrijeme manjka samopouzdanja prošlo.I definitivno ću više ići na bazen ove godine.imam dečka koji me voli,za druge me baš briga.
jedva čekam da počne ljeto.Minice,topići.kupanje.Sa Matkom ću ići na Molve,jer smo susjedi tamo.I bit će mi predobro.
Eto.Ostavljam svoj manjak samopouzdanja,bivše bezvrijedne tzv.frendice prošlost iza sebe.I krećem iznova.Bolja i poboljšana ja.
Ništa ljudi,do tipkanja
Šaljem pus blogerima i prijateljima
Matko volim te

P.S.Pozivam vas da svake nedjelje,u 23:00,na Mtv Adria gledate najbolji reality show A shot at love with Tila Tequila.
Image Hosted by ImageShack.us

Radi se o pjevačici koja je biseksualka.U njenu Vilu se useljuje mislim 12 ili 14 izabranih cura,i isto toliko dečki.Svi se natječu za nju.Ona izlazi s njima na spojeve,daje im zadatke.Puno je svađa,barenja,smijeha,predobro nešto.Jedino im je pravilo u kući koje im je ta pjevačica Tila dala(čija je btw.pjesma na mom blogu) da ne smiju biti cure sa dečkima u kući,što je njima prihvatljivo jer su dečki svi hetero a cure su sve biseksualke.Skraćeno, 10-ak lesbian curićka i 10-ak tipova se bore za njenu ljubav.
Smiješno je to što znam tko je pobijedio,i bili su par dana zajedno,i prekinuli.Tila you bitch :)
Evo vam foršpana,please pogledajte.Pusa


Evo vam mali foršpan serije.Pa sam sigurna da se vidimo večeras svi na Mtv Adria :)



Post je objavljen 16.03.2008. u 19:59 sati.