Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanny7

Marketing

SPORTSKI

Dragi moji, počela Formula 1. Na moje veliko zadovoljstvo nut

No, počela je ludo.
Izlijetanja, ispadanja, neočekivane situacije na stazi i u boksovima. Moj "malac" Hamilton odnio je pobjedu, što mi je u svemu neobično drago. Tim više što njegovu cijelu prošlu sezonu dosta njih gleda kao početničku sreću, a ne kao jedinstveni i rijetki talenat thumbup
Brbljavac Alonso će nadam se, brbljati van postolja ove godine.
Malo mi je žao što je Ferrari ostao bez bodova, jer bez obzira na mog favorita, oni su jedina prava konkurencija.

Mirko Crocop je konačno dobio prvu borbu, nakon dva teška poraza. Bilo je sve gotovo u jednoj minuti, a da nije, ja bih mu savjetovala da ode u penziju. Japanski protivnik bio je totalno nedorastao i tako je završilo. Da li je to povratak u starom stilu, ne znam. Po ovom protivniku teško se može zaključiti.
No vratio se Mirkec svojim Japancima i to mi je drago, jer još uvijek mislim da mu u "kavezu" nije mjesto. Mislim da ako želi završiti svoju borilačku karijeru na dostojan način, po svojoj (i mojoj) mjeri, mora se napokon suočiti s Minotaurom i Fedorom. Sve ostalo je - sitniš. Za takav zalogaj, iskustva u kavezu će mu samo dobro doći.

Vratila se i moja novopečena juniorka s Državnog juniorskog u Rijeci. Nema medalje, nema diplome, pa tako ponosna mama ne može ništa priložiti uz post yes

Bila je u najbrojnijoj kategoriji, između ostalih tu su bile i dvije vrhunski talentirane juniorske reprezentativke. Izgubila je odmah prvu borbu, a trebale su joj barem dvije dobivene da uđe u borbu za broncu.
Nama je bilo važno da se ne povrijedi kao na nekoliko predhodnih turnira.
No, izgleda da je Zmaja krenula sa starom taktikom od prije tri godine - prvu sezonu među starijim kadetima ispitivala je teren, drugu se polagano zatjerivala, a treću je imala žetvu.

Ako ništa drugo, izgubila je odmah, pa je ostatak dana provela u navijanju i opuštena, kao na "izletu". Došla je kući - promukla i gladna, smazala pun tanjur tople mamine juhice i otišla spat.

Ja sam jučer odvozala svoju turu, zajedno s Pajom. On na jednom dijelu ture skrene doma, a ja napravim još jedan krug.

"Zvijezde pjevaju" - ispala Mikulićka, fala bogu, ženska toliko falša da je toga i sama svjesna (iako je to rijetka pojava). A k tome se drži kao da je metlu progutala.




Moj zemljak Navojac je bio ovaj put na svojem soul terenu thumbup



A ovo mi je jedan od najboljih muških vokala na domaćoj estradi, iako domaću glazbu slabo pratim - Đani Stipaničev.



Jedna domaća, istog pjevača...



"Farmeri" se svade oko nekoliko šnita kruha, koje su maznuli po skrivećki. Ispao Bosanac i ostavio tužnu hanumu, koju svi licemjerno tješe. Neki plaču po dužnosti, neki samo što ne puknu po šavovima. Uglavnom, svi se "slažu" kao velika obitelj bang

A Fanika sad uskoro ima posjetu na kavici. Idem narezati kolačeka, nadam se samo da mi nisu bili u posjeti "domaći" miševi i sredili pola pleha.



wave & kiss


Post je objavljen 16.03.2008. u 15:50 sati.