Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marole

Marketing

Pička Jadranke Kosor

Pička Jadranke Kosor je stara, ali ne odaje taj dojam. Otvor je crvenkastiji i u određenom je kontrastu, ne prevelikom, sa sjedim dlakama što ukrašavaju taj objekt, okolo.
Ima tu i crnkastijih dlačica, otprilike 14 posto ( nije nezanemarivo - op. a. dvostruka negacija, intelektualno vlasništvo sportskih novinara) i većinom su smještene pobliže anusu, i, i uz najveći napor nećete ih vidjeti, kao ni registar hrvatskih branitelja. Razlog je identičan, za branitelje je zabranjeno iznositi ratni put, a gledanje crnkastijih dlakica pičke Jadranke Kosor nije u skladu, pa rekao bih, osim s zakonom, hm, ni s moralom.
Te dlake su vrlo guste raspoređene oko pičke Jadranke Kosor, te se ne eksploatiraju, jer je naša ministrica, poznata štovateljica ekologije. Najveći problem njezinog pubisa je identičan cjelosvjetskom nogometnom problemu (except USA), a zove se Brasilia.
Pička Jadranke Kosor se ne vlaži na macho branitelje, dugih kosa vezanih maramom, koji su ulazili u Zenge devedesetprve, već na sofisticiranije branitelje koji su nekim drugim sredstvima, ponajviše iz inozemstva, davali svoj obol obrani. Privatizacijom, draguljima, kapitalom...
Pička Jadranke Kosor je nježna, ne voli napade i voli romantiku. Nekad joj u životu i nije sve tako bajno (zajebavaju je novinari, a pogotovo Zoka), ali ona se ponosno ovlaži uzdignutog bijelog pubisa, što ne znači predaju, o ne, već naprotiv, borbu za bolje sutra, nakon čega samo dolazi konstatacija (sama od sebe) da ide dalje na bolje.




Post je objavljen 16.03.2008. u 11:19 sati.