Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissowka666

Marketing

Opet tu....

Evo mene opet tu!! Napokonsretan!
Sad sam bila vani i imam tolko toga za reć,da ne znam od kud da počnem..Skleroza...Sjebana bolest,al kad pogledaš,niš ne boli,a svaki dan čuješ nekaj novozubozubo!

Dakle....Zadnjih par dana sam jako dobra s bracekovim frendom Bobom...Zovu ga Silent Bob..Probajte pogodit zakaj,ugl;Bob je zakon i fakat mi je drago da sam si tak dobra s njim i vjerujem mu i sve..On mi je novi psihijatarparty!
Bila sam vani s njim i Tajanom,bilo je jednom riječju JEBENOpartysmokinnjamifinothumbupsretanzubobeljrofl!!!!!!!!!! Bili smo na Martininom rođendanu na Jankiću,pa smo otišli do parka i samo da velim,vani je hladno!
Vratimo se na temu,Bob ima nekih problema,ali drži se on...Zakon je dečko,nemam kaj drugo reć...

Tajana mi je isto u kurcu,sad mi je s noktom kožu oderala,al to je valjda osveta za sve ono kaj ja njoj radim..Hihihihihihkiss!
Osjećam se nekak izbačenom iz društva jer sam sretna...Čudno
Ali pomažem im kak god znam i mogu i drago mi je da neko i mene traži za neki savjet il nekaj.
Mrzim kad je neko u tak lošem stanju,ponekad ne znam kaj onda trebam napravit i sve zeznem. Al sad mi sve bolje i bolje idesretan!
Znam kak je to bit u depresiji i mrzim kad se to događa osobama oko mene,a ja sam sretna... Onda mi je vani dosadno jer su svi truli i nikakvi,samo ako se napiju onda su dobre volje....Kod Boba to uopče nije problem...Hihihihhihiihparty! Ludi mali Bobo....

Moram se pohvalit da sam dobila 3 iz testa iz matematikesretansretansretansretansretan!!! Prva pozitivna ocjena iz matematike u cijeloj školskoj godini=)
Tak sam sretna radi toga...kad god se toga sjetim dobim želju za učenjemyes...Ludo,znam,ali...Da...Nisam ja zdrava...

U školi mi je sve bolje i bolje...I ekipa mi je sad još bolja nego kaj je bila i ocjene mi se popravljaju i ono...Bolje je...A na neki način za sve je to zaslužna Marivona....Cura je fakat...Nenormalna...Pričala mi je kak je na Maksimiru patku pogodila u glavu sa cigaretom,slučajno,al...Opet..Koje su šanse da se to nekome dogodi?! Svaki dan barem jednom padne sa stolca,to me nasmije do suza....Luđakinja mojakisskiss...

Polako mi se spava i idem spavat jer budem tu za kompom zaspala...(Inače sad je 23:22) a ja sam malo popila i....Radila neke stvari na koje nisam previše ponosna (Martina znaš na kaj mislim)...I da....ode ja pajkit..Nadam se da ćem sljedeći post ubrzo napisat..Da mi neće trebat par mjeseci da se ja sjetim da imam blog...Da....Da......


Do sljedećeg posta pozdrav od Kissowkewavewave



Image Hosted by ImageShack.us






Post je objavljen 15.03.2008. u 23:08 sati.