Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cherryandmarti

Marketing

Hay people....!!!

Cherry se totalno napisala......Ja nisam dost dugo bila na kompu zbog škole (bang blabla burninmad) i zbog brata (stalno nešt skida na internetu roflroflroflroflroflroflroflroflrofl neću ja bit kriva ak račun za internet bude 200 kn).
Moji ukusi
Ovako...prvo o frendovima.....
Najcool frendica mi je Josi (ne možemo se razdvojiti ni pod odmorom ni pod satom zubozubozubozubozubozubo) a najbljak je Valentina. Neznam zašt al krivo shvaća sve stvari (headbangheadbangheadbang).
Najcool frend mi je Zvonko (gle ti čuda a jedva sam čekala da nas učiteljica razdvoji i da više ne sjedimo zajedno eek) a najbljak je Ćelićula stariji zvani majmun (to vam je Marko Ćelić (headbang blabla lud) ak ne znate)....Ina mu je u petak strgala majicu.....KAK JE BILO DOBROOOO..... A Mišo i Ilija mi strpali torbu u koš za smeće...njih ću riješiti u ponedjeljak...a ne ne ne tad sam na natjecanju...u utorak.....bit će prošlost....
SKRENULA SAM SA TEME
Najcool učiteljica...teška odluka....Sanja B. (EnGlIsH) ili Amela K. (DeUtScH)....OBJE!!!!! Ja jednostavno obožavam strane jezike zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo zubo. Najbljak učiteljica mi je naša raska. Labud koji crkava. (svaki put kad nam nešto objašnjava izvodi pokrete iz Labuđeg Jezera ludrolleyesnutbang)
Ajd ljudeki KOMAJTE i uživajte u blogu!!!!

Love ya
Marti

Post je objavljen 15.03.2008. u 18:47 sati.