Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/utrnavi131

Marketing

Sjebana ljubav :( (ne morate čitati ionak samo ljubavni jadi male naivne glupace)

ev me ljudeki..kaxte mi kaj? nadam ste da ste bar malo bolje od mene..ja sam u zadnje vrijeme bila tak sretna tak je bilo super i sve je prek noci oslo u...jednostavno ja nisam za to da se zaljubim i da onda imam decka kojeg ocu..i rekla sam idem u opatice ili se bacam u lezbiljke..boga mi..šmrc.. psmtr.. više ne vjerujem ni jednom dečku ma da mi brda i doline obeča.. ljubav ne postoji više kod mene.. pa ako drugi mogu zajebat mene pa mogu jednom i ja druge.. poboljsam se u školi sve je tak kuUl onda me sjebe takva glupost..mdaj.. tolko sam se trudila oko svega da bi na kraju ispalo ništa.. meh.. plače mi se, al više ni to ne mogu.. opče neznam kaj bi.. izgleda da sam stvorena da samo u životu patim i patim.. i tak ce bit uvijek.. eh..mora i to neko.. neču da me ljudi sazaljavaju necu nist takvog samo ocu jedno u zivotu imat bar srece.. sva sreca kaj imam bar nekog koga gnjavim s tim svojim jadima..i pozzdravljam tu osobu..anita hvala..jedino me ona kuži u svemu i zna kak mi je i tu je stalno dok mi neki samo glume pa dok mi trebaju ih nema.. da.. daj dosta sam vas gnjavila s tim sranjima.. ionak koga briga kak je meni..

ev neke bolje teme..hmm..u školi je super tj. bilo je dok nisam pocela bit natrag u kurcu..da..grr..dostaa!!!!! no..dobila sam opomenu jer sam pametna ja pod veli9kim išla pušit iza skole i sakrila cigarete u hlače došla u razred izvadila to onak i rekla uuf a nisam skuzila da mi raska u razredu jer je mala..patuljak..i eto ga morala dat kutiju i dala mi pismenu.. a jbg.. i kaj još.. starci su mi rekli da nejdem u 5. mjesecu u sinj na natjecanje, ali izgleda da cu ic jer mi rekla trenerica da ce zvat popa i da ce sve sredit..nadam se..i tak to..ste vidli kak smo ja i moa schatzi anitek sredile bljogach dizajn i box "o meni" i "slikice" kuUl..fensi šmensi..je i ona vam je nova pinky šminki girl..o daa.. i tak to.. i koza mi je rekla da se smijem ko tele..a opce ne..ddd..mozda malo? xD eh..nije mi do smjeha..ali moram se smijat puno puno puno..i imam upalu mišiča.. noge bubaju sve o 16..jbmti rekreaciju biciklom.. da se nisam isla vozit mozda bi sad bila manje tuzna jer ja sam ko glupaca vozila i na kraju da bi sve tak ispalo..eh.. ko ga jebe.. ali to sam tak velim a opet drukcije osjecam..ali kaj mogu.. i tak to.. mislim da je ovo bilo dosta za dns i ovaj post..ayde sad idem na pozdrave..
pozdravljam: Anitu, Zrinku, Tamy, Lanu, Tynu, Budalu glupu (zna koji je) :(
I pozdravljam sve koi čitaju ovaj blog i ovaj post i svi komentiraju i svi koi me bar malo vole za razliku od nekih.. ajde big puFa 4 all..mWa.. a sad malo slikica za kraj..


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Moa ruka koju sam uredila temperama na likovnom kUul..


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Moe nju vansice..fensy šmensy..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Uređena kutija mog bjelog ww-a šmrc opet me podsjeca na njega..piše gore nešt..to je anita pisala..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ja i štapeki...kuUl..To bi bilo sve od mene..bye..

Post je objavljen 14.03.2008. u 22:51 sati.