Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srdradonic

Marketing

i ovo je život,

Dragi prijatelji,
danas sam primio ovo pismo koje me je duboko potreslo. Ova teška situacija u obitelji Gulin je stvarnost koja može pogoditi svakoga od nas.
Objavom njihova pisma, samo želim pomoći da njihov poziv za pomoć stigne što bliže ljudima dobre volje koji im mogu pomoći.

Na znanje, Ivan Gulin je 2004 g. sudjelovao na Uskršnjem turniru u stolnom tenisu gdje je između osam dječaka osvojio prvo mjesto. (Na slici u sredini.)

Poštovani,

Obraćamo Vam se s velikom molbom zbog tragedije koja je zadesila našeg 17-godišnjeg sina Ivana, maturanta Prometno tehničke škole u Šibeniku. Naš je Ivan, kao suvozač, teško stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila 3. veljače ove godine. Nažalost, naš je Ivan zadobio teške ozljede zbog kojih je ostao 100 %-tni invalid s dijagnozom paraplegija i liječi se u Zagrebu na Klinici za traumatologiju.

Vrlo je teško ovako riječima, na papiru, opisati i fizičko i psihičko stanje u kojem je cijela obitelj, a pogotovo Ivan koji je bio uzoran sportaš, nogometaš NK Krka. Zbog svega toga je neophodno potrebno da smo stalno uz njega što nam stvara iznimne troškove, a nezaposleni smo jer smo oboje kao tehnološki višak dobili otkaz u Tvornici aluminija Lozovac. Peteročlana smo obitelj, a jedini su nam prihodi od sezonskih poslova i zbog toga Vam se obraćamo s molbom za financijsku pomoć. Našem Ivanu slijedi i nastavak liječenja u Varaždinskim toplicama, a nakon toga i povratak u dom koji moramo prilagoditi njegovom teškom invaliditetu.

Stoga Vas molimo da, u okviru svojih mogućnosti, pomognete da budemo uz svoje dijete te da mu maksimalno pomognemo da se navikne na teški život koji ga očekuje. Za pomoć Ivanu otvorena je štedna knjižica u Jadranskoj banci Šibenik, a svoj prilog možete uplatiti na žiro-račun broj 2411006-1011111116, štedna knjižica broj 3320821917.

VELIKO VAM LJUDSKO - HVALA !

Obitelj Gulin
Miranda i Zdravko Gulin
Lozovac 11 b
22000 Šibenik

(8755)

Post je objavljen 14.03.2008. u 18:55 sati.